ahojte,chcela by som sa poradit...uzivate niektora mefformin pocas tehotenstva...a ako dlho?
ja som ho uzivala ako pripravu na ivf...ale podarilo sa nam nastastie otehotniet🙂 a moj lekar mi povedal,aby som ho uzivala dalej...ale dost sa obavam,tak som chcela pocut viac nazorov.lekar mi povedal,ze mozem aj potratit,tak ho radsej uzivam dalej.mam pco
ja mam tiez pco a uzivala som ho kvoli tomu.no tazko povedat. snad lekar vie co robi.
mne povedalato ako som uz pisala, ze hned ako sa nam zadari mam hned vysadit. tak som ho vysadila. v letaku pisu ze by sa v tehotenstve nemal, ale na nete som citala ze sa nepreukazalo ze by skodil. tak tazko povedat. kazdopadne je to liek a chemia tak by som osobne z toho moc nadsena v tehu nebola.
skus napisat do nejakej internetovej gynekologickej alebo endokrinologickej poradne
dakujem,uz som si to zistovala...poskodit by to nemalo len pomoct.mna lekar varoval,ze mozem potratit,tak ho radsej nevysadim.to iste som nasla aj na nete...ze treba uzivat aspon do 12tt.tak to radsej nebudem skusat a vydrzim...
ahoj ak mozem poradit ja som to mala tiez nasadene a lekar mi povedal aby som to neprestala uzivat aj ked zistim ze som tehotna tak som to brala ale ked som mu volala ze som to bol nejaky 5 tyzden tak mi to vysadil ze to nie je potrebne uskodit by to nemalo vraj v zahranici to beru aj cele tehotenstvo ale u nas nie je potrebne lebo sa nepreukazalo ze to je nutne len prve tyzdne tak ako ti povedal na udrzanie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ti ho kazala uzivat lekarka aj v tehu? preco?
mne ho kazali vysadit hned ako zistim ze som tehu