Maminky, dostala som vcera od dr ascorutin tabl, kvoli krcom v nohach, teraz som v 28tt, ale je tam napisane, ze sa nesmie uzivat v tehotenstve. Chystam sa volat k dr, ale niekedy je konik rychlejsi tak skusim. Uzivala ste to niektora? Myslite, ze to malo vplyv na babatko? dakujem
užívala som ho s menšími prestávkami takmer počas celého tehotenstva, lebo mám slabé žily a ľahko praskajú, tým pádom som často špinila. Môj gyndoš ma hneď upozornil keď mi ho predpisoval, že si nemám všímať príbalový leták.
Užívala so keď som ležala v nemocnici
Ja som ho užívala kvôli praskaniu žíl.
Na krce v nohach pomaha aj Magnezium - Magne B6, ktore sa moze uzivat do 37tt tusim. A to su tie krce take strasne, ze chces/potrebujes nieco na to uzivat? Predsalen je to chemia navyse... Alebo vypi denne jednu - dve flase Magnesie, to ti tiez na to pomoze.
ja som ho tiez uzivala a v pohode, lekar vie co predpisuje
Ja som ho uzivala, spinila som a aj v nemocnici ma nim krmili. Kludne ho mozes jest. Je to koncentrovany vitamin C
ja som ho tiež užívala do konca 12 tt., lebo som zo začiatku tehu špinila
aj ja som ho brala par dni
Ahoj, je to neškodné tiež som užívala askorutin od 15. týždňa 2x ráno a 2x večer a pomohlo to
tiez som ho mala naordinovany, ked som zacala spinit..
áno, užívala...
Ja ho užívam už 4. mesiac tehotenstva, keďže som špinila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ked ti ich predpisal, tak to uzivaj. ja som to uzivala. je to vitamin c