Užila som Stoptussin v tehotenstve. Uškodí to bábätku?

adirikalima
6. júl 2011

Ahojte, mam jednu velku otazku, este som nevedela ze cakame babatko a bola som chora, uzila som asi 2dni za sebou Stoptussin 3x denne a teraz mam velky strach, ci to babatku nejako neuskodi??? je tu niekto s podobnou skusenostou? Dakujem pekne za akukolvek odpoved

heln
6. júl 2011

"dieťatko" je najskôr oplodneným vajíčkom ktoré sa kotúľa dole vajcovodom a prichytí sa na maternici a kým sa prichytí ešte čerpá živiny zo svojho gestačného vačku a teda nieje napojené na krvný obeh matky.... to znamená, že dieťatku nehrozí v tom čase nebezpečenstvo, to hrozí až keď sa plod prichytí a napojí sa na krvný obeh, preto je mnohým ženám zle.....
dúfam, že som to vysvetlila pochopiteľne a dobre....... takže sa nemusíš báť......

bosoriak
6. júl 2011

Podla mna sa nic nestane, to by si to musela uzivat dlhodobo. Skus si tu tuknut do vyhladavania "stoptussin" A netreba zakladat viac tem, staci jedna 😉
Drzim palce.

monca73695
7. júl 2011

neboj sa... tvojmu babatku sa nic nestane... horsie by bolo keby si uzivala 1tyzden alebo 2tyzne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre