Ahoj kočky 🙂 som tu nová, volám sa Alena 🙂 asi som tehotná, píšem to "asi" iba preto, lebo len zajtra idem k doktorovi, aby mi to aj potvrdil. MS mi meškala, test ukázal dve čiarky, únava, bolesť v podbrušku, a moje prsia.. aauu : 😒 Moje (naše) prvé bábätko 🙂
Tak mi držte palčeky 😉
Gratulujem! nech ti to vyjde a uzi si to! 😀
Krasny pocit čo? 🙂 Gratulujem. 🙂
jeej aj ja sa teším s tebou 🙂 taky istý postup som mala aj ja a aj tie prsia oouuu ale už to prešlo ...držim pršteky 😉
Ja sa radsej nevazim pre istotu, lebo uz citim ze aj teplaky sa nejak zmensuju co mam po dome. 🙂 tak drzim palce nech je zajtra vsetko ok. Ja idem az o dva tyzdne. Sa neviem dockat. A hlavne som zvedava co to bude. 🙂
@alenkababa gratulujem!!! aj ja mam termin v auguste 😀 akurat ze ja mam mega nevolnosti 😒 ako aj pri prvom... pockaj s vazenim, to si este uzijes 😎 hlavne vela oddychovat a tesit sa! 😉
držím palčeky
Ďakujem Vám moc kočky 🙂 bude to dlhá noc, už sa neviem dočkat 🙂 ak som to dobre vypočítala, tak som v 5 tt. Mám už aj bruško, no zatiaľ som sa nevážila, ale už určite mám to kilo dva navyše 😉 ale tak nech to je náš najväčší problém 🙂 zajtra sa Vám ozvem, čo mi doktor povedal 🙂
@alenkababa urcite uz na ultrazvuku uvidis malu ciernu bodku🙂 Ja som bola v rovnakom case, ale este nebolo pocut srdiecko ani nic poriadne vidno. Drzim palce!
@azmuk nebolia ta ani prsia?
@alenkababa drzim palceky,nech ti to vyjde,ale tehu uz urcite si 🙂
Tak áno, pán doktor mi potvrdil tehotenstvo 🙂 Som v 4 tt. Ultrazvuk mi ešte nerobil, len o dva týždne 🙂 Už sa teraz teším 🙂 Prajem Vám krásny večer 😉
@denask1234 no prsia ma bolia riadne, aj unavena som bola prve tyzdne. ale ziadne ine problemy. ty ako?
@alenkababa ajoj,som na tom podobne ako ty 🙂 na sone este nic a zobral krv tak zajtra rano uvidime...ale paaaar testov vyslo pozitivne a ani jeden negativne 🙂 tak dufam ze je tam fazulka 🙂 🙂 🙂 🙂 tebe potvrdil tehu z krvi?
@alenkababa no drzim palceky 😀 😀 😀 😀 😀 gratulujeeem 😀 😀 😀
@azmuk no,mne byva cely den tak dost tazko,ale je to uz lepsie
ahoj, tak sa pridám do klubu - august 2013 🙂🙂🙂 nám sa po roku snaženia podarilo 🙂
Gratulujem Vám kočky 🙂 úplne že super pocit mať pod srdiečkom ešte jedno malilinké srdiečko 🙂 nech sme všetky zdravé, (a hlavne naše detičky) to je naj naj najdôležitejšie 😵
@alenkababa je to eufória! ale úžasné to este len bude, ked uvidíš maličké ako sa otaca a hýbe😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@alenkababa ahoj, tu ti kocky urcite viac poradia
https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/termin-porodu-august-2013/