Ahojte baby som taka šťastná v piatok 6.03.2015 o 13:00 hod. som sa dozvedela od gynekologa ze som tehotna. Velmi sa tešim som tak asi v 3 týždni na ultrazvuku nič nebolo vidieť ale krv ukazala pozítivny výsledok.Kontrola má čaká až o 3 týždne. Velmi sa tešim
@matusamajka blahoželám...
Skus teraz naštudovať pravidlá fungovania tejto stránky, na čo slúžia diskusie a otázky a čo sú krátke správy a fotoblog
Aj ja gratulujem ,je to najkrajsi pocit na svete.krasne tehu prajem🙂
Gratulujem 🙂
@matusamajka ahoj aj ja som cerstva tehu a ultrazvuk o tri tyzdne
Vsetkym Vam velmi pekne dakujem .... a zuzicek88 som rada ze aj ty si cerstva tehu..... 😉
@matusamajka dakujem ti krasne 🙂
ahojte, tak aj ja som už v tom. hurááá. len v práci asi nebudú taký na vetvi ako ja 🙂
ja som bola na krvi minuly štvrtok, potvrdila mi tehu. a na kontrolu mam ist buduci utorok, lebo tento tyzen ma doktorka dofču. a som niekde ako ty. 5+?tt. asi tak nejako. neviem to presne.
aj ja som bola pred 6 rokmi 2 x na umelom, ale bez vysledku. nakoniec sa zadarilo prirodzene a teraz 2.krát prirodzene. a to sme chceli na jar ist vyuziť poslednu sancu na IVF cez poistovnu.
chodila som do Gyn-fiv ,mala som jedno jedine vajicko,nastastie sa oplodnilo aj ujalo,hovorim tomu,ze to je zazrak
@katka14 ved pokial nemusis robit z domu, tak to by som nerobila a uzivala si matersku. U mna tiez budu musiet najst nahradu, len sa bojim, ze uz potom nebude pre mna miesto, ked sa budem chciet vratit :-/
Inac gratulujem k usetreniu peniazkov 🙂 My sme tiez usetrili, planovali sme ist po letnej dovolenke. Teda povodne v aprili, ale nasi maju 60 rokov, tak sme ich chceli vytiahnut s braskom na rodinnu dovolenku, tak sme to posunuli a heh...vyriesilo sa to samo 🙂
@zuzicek88 aj ja som pri prvom tehu plakala. lebo som si spravila 1 x test a bol pozitivny. mne totiz nikdy nemeska menzes a vtedy meskal prvy krat. a teraz druhy krat. ale teraz som si akosi nemala kedy poplakat. este ti to akosi neuvedomujem. vtedy som bola doma, teraz chodim do prace.
neboj, držím palce i paste aby to dobre dopadlo.
Gratulujeme.Nam zistili tehotenstvo 9.3.2015 🙂.Viem si predstaviť tvoju nedočkavosť na sono lebo ju prežívam tiež 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@matusamajka. Gratulujem a nech Vám to dobre dopadne a hlavne nech ste zdravučký!!!! 😀😉