Ahojte, chcem sa len uistiť, som v 5 mesiaci a dnes som použila ustnu dezinfekčnú vodu z DM, s obsahom 67% alkoholu. Vôbec ma nenapadlo že ho obsahuje. Samozrejme ústnu vodu som neprehltala a hneď som ústa vyplachla vodou. Môže to nejak uškodiť ?
Ďakujem za normálne odpovede.
Nie, pokojne ju používaj
Môže uškodiť, hrozí trvalé poškodenie plodu.
Samozrejme jednorazove pouzitie ustnej vody s alkoholom neuskodi… vhodnejsie su ale tie bez alkoholu.
@veronka1996 Toto bol dúfam nevydarený pokus o vtip. Ak nie, tak by si mala vrátiť občiansky.
@enmery Ako sa môže niekto svojprávny pýtať takú blbosť??
Nemyslíš vážne 🤦🏻♀️ presne pre ľudí ako ty si všetci robia srandu z modrého koníka.
@veronka1996 Všimla som si aj iné Tvoje komentáre-samá perla.Netuším, načo sem chodíš. Vždy tu budú aj takéto otázky. Ako aj otázky s 31 765 tehotenským testom na foto, kde je "žiadna druhá čiarka" a ona sa pýta, či tam vidíme tú druhú čiarku.
@enmery Neviem, či si takýmito otázkami tu niekto robí srandu a potom sa baví na reakciach alebo to myslí vážne. Ak vážne, potom - ako hovorí klasik - Boh ochraňuj Slovensko.
Samozrejme, bábo sa opije ako drak 🤪
Zdravý sedliacky rozum, žena, ústnu vodu môžeš normálne používať.....
A k tvojej žiadosti o normálne odpovede, tie môžu byť len na normálnu otázku, tvoja taka nie je 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie