Zdravím. Máte skúsenosti s určením pohlavia z foto sona 11-12 týždeň podľa genitálneho výbežku? Vyšlo vám to? Ďakujem
@mb_7 pri každom tehotenstve mi v 12tt lekarka povedala čo čakám. Teraz som tehotná 3 krát a všetko chlapci
2x vyslo, musi byt kvalitny usg a aj lekar😉
@zuzik307 ja som bola u slezaka v ba a myslím ze je dosť kvalitný, hold nevyslo
moj lekar odmieta takuto informaciu poskytovat, kedze tvrdi, ze aj pre najkvalitnejsi ultrazvuk je priskoro a ked tak odporuca ten test DNA (ak nevie niekto vydrzat)
Mne určila v 12tt dievča ... a vyšlo ;)
Mne povedal v 12tt môj gynekológ, že to vyzerá na chlapca, ale že sa nemám spoliehať, že mi potvrdí pohlavie až oveľa neskôr. Potom na morfologickom v cca 20 tt mi na 100% potvrdili chlapca a narodil sa vytúžený chlapček po 2 dievčatách ❤
Áno. Ukázal mi ako to vyzerá, že ako sa zvykne vyvinúť jednotlivé pohlavie podľa uhla. Povedal, že takýto uhol sa zvykne vyvinúť na pipika. On všetko na Sone mi ukazuje a vysvetľuje. Ale že to nie je 100percent,rovnako ako že povie, že to nevyzerá na Downov syndróm podľa merania alebo že sa nedá 100per povedať, že dieťa bude zdravé len podľa tabuliek a meraní. v 22tt ale chlapčeka potvrdil. Napriek tomu, istota je až pri pôrode 😁😊
Často pocujem že s dievcatka je chlapček. Ale opačne nikdy
@snehulak77 nepridá š foto?
Žienky, nepriate fotočku?
@mb_7 nasla som z toho týždňa, čo som bola, ale nie takú, kde by to bolo vidno 🙄
@mb_7 a kedy sa už vyvinu organy? Myslim ze uz vidno gule chlapcovi sa mi zda az v 24tt?
@aurorastone nema foto?
@999cicka999 nemate foto nech porovnam so svojou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mb_7 mam skúsenosť a nevyšlo 🙈 z dievčatka bol chlapček