Ahojte, vedela by niektora z Vas odhadnut, ci uz podla skull alebo nub theory pohlavie? Sono je z 11.+1tt. Vopred dakujem za kometare k veci 😉.
Fakt si myslis, ze sa tu najde nejaka mamicka, ktora ma viac skusenosti ako samotny gynekolog?
Urcenie pohlavia je od 20tt.Da sa aj z krvi skorsie ale to neviem ako je.Ja som 13tt a musime si este pockat samozrejme.Bud ale rada,ze uz sa napr u teba vie,ci ma dietatko predispozicie k roznym syndromom co je najzakladnejsia info celeho tehu
Posli foto poviem ti
Daj sem foto ale už teraz vidím ze to bude dievča
@pipimonterova nemas pravdu. Uz od 12-13tt vies aj na kvalitnom sone vidiet pohlavie, pokial dieta nie je vyslovene nestastne otocene. Bola som 12+6 ked sme to videli krasne a jasne.
V dvanástom týždni už Dr. vie povedať, ak je vidno. Mne vždy povedal, ak nevidel, tak asi ťažko tu niekto bude vedieť viac.
@pipimonterova ale kdeže, v 12tt už to vidieť, ak bábo ukáže.
Nepovedala mi doktorka, lebo moj doktor tam nebol, zastupovala ho. Ze ona tak skoro nerada hovori. Ale v predoslych tehu mi tiez moj lekar povedal uz v 12./13.tt. Toto je trosku skor, neviem ku ktoremu pohlaviu sa viac priklonit, ale som samozrejme zvedava, tak som len skusila, co na to povie niekto iny, nic viac 😉
No to bude chlap
Chlapec
Chlapec
Chalan
A podla coho urcujete? Lebo ten vybezok co je medzi nozkami maju este cca rovnako obe pohlavia v tomto tyzdni,nie? A prave preto,ze mne sa zda,ze nejde ani hore velmi ani dole, ze je cca rovno s chrbticou, tak preto sa neviem nejako priklonit ani k jednemu pohlaviu. Jedine,ze by sa to dalo este podla ineho urcit?
Ved mu medzi nohami svieti vajko
@stellarstar to nie je vajko, to je pohlavny vybezok,kt.maju aj chlapci aj dievcata do cca 13.tt kedy sa vyvynie penis alebo klitoris. Vajka sa chlapcom vytvaraju az okolo 20.tt urcite nie skor. Nasla som praveze napr.takuto foto, co mi pride podobna ako moje sono, tak dufam,ze to bude este snad dievca 😊
Ja som podla tejto teorie žila asi 10týždnov v tom že čakám chlapca...už bolo aj vybraté meno ...dobre že som nič nestihla kúpiť lebo na morfologickom sone hned na prvú dobrú bolo vidno že je to dievčatko😂
Podľa ultrazvuku usudzujem, že to bude dievca. Výbežok majú dievčatá dole a chlapci hore. Ale som laik. Dr ti povedal co?
@stela567 praveze mi nepovedala, bola zastupujuca a nechcela tak skoro, lebo,ze to sa este vyvyja, len dalsi termin mi dali az za 4,5 tyzdna odkedy som bola 🙈. Poslesnych 2 chalanov co mam, tam mi hned moj lekar bez opytania povedal uz 12./13.tt, ze to je chalan. Lebo vybezok siel smerom hore. Tu sa mi tiez zda,ze skor ide rovno. Ja som tiez len laik, sice rozumiem o com je nub teoria, ale chcela som an iny nazor 🙂. Podla lebky si netrufam, lebo najmladsi syn mal uplne lebku ako dievca a je chlapec 😃. Ale viem,ze su tu zeny, co to maju fakt nastudovane a vedia lepsie odhadnut ako ja. Preto som to sem aj dala.
Je jedno ci chlapec ci dievča nech je zdravé, keď to bude chlapec tak to nebude tvoje dieťa ci ako?
@miracle25 ja som v predoslych 2 tehu tiez myslela,ze raz to bude snad aj dievca a bum doktor hned, ze to je chlapec, ale tiez som este do 20.tt myslela, ze mozno sa zmylil, ved to bolo este skoro, ale nemylil. On ma dobry odhad. Len teraz tam nebol. Tak este si zrejme pockam, hlavne nech je zdrave, lebo pokial babo nekope vzdy mam nie dobry pocit, ci je vsetko ok? Hlavne vo vyssom veku mam pocit,ze sa viac bojim ako pri prvom.
@stellarstar ale jasne, ze bude, bez debaty, ale nic nie je na to zle zelat si po 3 chlapcoch dievca 😉
Mám takú istú foto a bolo dievčatko...
Poznám jednu co ma 8 d, 7 chlapcov a ako posl ma dcéru 🙈
@stellarstar no tak klobuk dole 😉 to by som teda nedala uz, uf 😃🙂
@ada309 fakt? Tak potom je tam nadej 😊
Mam 3 chalanov a 1 dcéru a toto vyzerá, ze je dievčatko. Chlapci majú guľaté celo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prepáč za blbý komentár ale dr Ti nepovedal? Alebo si nebol istý?