Ahojte dievčence chcela by som sa spýtať či máte niektorá doktora Mudr.Jankovského a či Vám určil sprävne pohlavie dieťatka?ďakujem za odpovede 🙂 🙂 🙂
aj mne
A v ktorom tyždni prosím Vás?ja som v 19tt takže či už môžem veselo nakupovať ružové vecičky☺
Mne pri oboch detoch urcil spravne
závisí to aj od toho ako je otočené dieťaťko v maternici, niekedy to ani nie je vôbec vidieť.
@radus37 mne urcil 1.x spravne. Potom dva krat zle. V 20.tt.mi na 100% povedal chlapec, potom o 4tyzdne uz bolo dievca. Pri tretom teho bolo v 20.tt dievca, a o 4tyzdne uz mi ukazoval pindura. Takze radsej este nic ruzove nekupuj. Dievcatka sa radi "menia" na chlapcov aj u inych gyndosov. Len ked vidi jasne gulky a pindura je jasny chlapec.
@severanka90 dakujem ti pekne za odpoved☺takze este s vybavickou pockam☺a uvidime ☺
dievcata, najde sa tu este niektora, ktorej zle urcil dr. jankovsky? lebo mne raz povie dievca, raz chlapec a som uz v 32tt 😂
@radus37 tak potom napíš ako si dopadla 🙂
@nikuska744 podla profilu ma dievcatko ;) takze sa trafil ;)
Ahojte kočky áno trafil sa máme Jasminku😍😙
mne určil správne ešte v 14tt a odvtedy aj kedby sa chcel opraviť tak by nemohol lebo za každým keď som bola potom na sone tak malá ukazovala len zadoček 🙂
ak chceš mať istotu tak ešte počkaj na ďalšiu poradňu a uvidíš alebo si kúp neutrálne vecičky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne urcil spravne