aj mne to sedi a vsetkym mojim kamoskam
Ja neviem, ako to mám rátať, lebo neviem presný deň počatia nášho prcka, a práve v tom mesiaci keď sme počali, mám narodeniny, takže neviem, či mám rátať so starým alebo novým vekom...
ja ti vypocitam daj datum narodenia a rok a mesiac pocatia.
Aj nám to vyslo
Ahá, teraz som si klikla na ten tvoj odkaz, a to ráta akýsi lunárny vek ženy. No tak podľa toho mi to vychádza 🙂
Prva dcerka mala byt chalan a druha dcerka dievca. Cize 50% sa trafili
Nam to nevychadza.
mne to vyšlo
@dukokatka nevychádza, podľa toho sme mali mať dievčatko a máme chlapčeka
mne vyšli všetky tri deti
chi chi, tak podla tohto cinskeho zazraku mal byt nas mladsi syn dievcatko. Ziaden Jakubko ale Jakubka. 😀 Teraz sa uz ani neobtazujem nan nahladat...Ale ono je to aj tym, ze teraz mi je to fakt srdecne jedno. Navyse som sa do tretice rozhodla nechat prekvapit a zazit ake to je, ked mi daju dietatko do narucia a povedia : Je to....... Pri chlapcoch som si nechala prezradit pohlavie, teraz si nenecham.
Ale baby, rátate lunárny vek? Ja som tiež nevedela, ako to mám rátať, až kým som neklikla na ten odkaz. Lunárny vek je o čosi vyšší ako normálny.
vyslo! na mna sedia snad vsetky povery a predpovede 🙂
@evening_star presne tak ako pises🙂 babenky davajte si pozor na vypocet.
nám to vyšlo presne naopak, takže 0% úspešnosť... keď sme plánovali druhé, mala som tabuľku na písacom stolíku a bola som presvedčená, že tentoraz,, konečne dievčatko". Aké bolo moje prekvapenie, keď mi volali z genetiky, a že chlapec...ale zdravučký a to bolo najdôležitejšie 🙂
jaj pozor lunarny vek, ups, to mi nedoslo.....Este tak zistit ako sa to rata.Ale sance su proste 1 k 1. Tak pohoda, tak velmi sa pomylit neda. 🙂
mne to nevyslo.. 31rokov v 3mesiaci... Splodene babo 2.4. .... A mame dievcatko 🙂
😀 ahaaaaaaaa,lunárne mesiace 😀 no tak prvý syn bol po IVF, takže to sa neráta - tam mi vyšlo dievča, ale je chlapec....a teraz druhé bábo počaté prirodzene, vyšlo chlapec a je chlapec 🙂 tak funguje to predsa 😀
mne vysli oba 😉
jeej, vyšlo 😀
nevyslo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dukokatka - ak sa pytas, ci to sedi, tak nam ano a u vsetkych troch, ale rovnako to moze byt nahoda ;) Hlavne si poriadne vypocitaj svoj vlastny vek v den pocatia... inak to moze vyjst blbo..