Ahojte, rada by som sa vas spytala ci ma niekto skusenosti s urcenim pohlavia dietata z krvi matky cez Geneton ? Ak mate chut sa podelit o vase vysledky, prosim dajte vediet v kolkom tt vam to robili a ci vam to aj vyslo. Velmi pekne vopred dakujem.
@lucifera12 dakujem 😲
ja som absolvovala odber tento tyzden ked som mala 10+1tt a vraj dievcatko 🙂 ale este potvrdit neviem
vraj sa v urceni pohlavia nezmylili este ani raz. Ja som test absolvovala 2x,prvy vysiel, druhy vcera potvrdili na morf.uzv,takze u mna to vyslo. 1.xmi ho robili tusim v 11.tt,teraz v 12.tt
@geria aj ja som bola na teste z krvi vyslo dievcatko a aj dokina na sone mi dievca potvrdila tak hadam sa nesekli 🙂 a bola som v 11 alebo 12tt
ja som tam bola az v 15 tt... ale vyslo im to 😉
kočky a kde vam to robili a čo to s talo?vdaka
Ja som teraz v 10tt, buduci tyzden sa chystam tiez.
som prenasacka genetickeho ochorenia a kedze som zatial absolvovala len neuspesne IVF, moj doktor mi povedal, ze keby som otehotnela nahodou prirodzene, ze sa to da riesit cez genetiku odberom krvi a pohlavie sa da zistit uz v 6.alebo 7.tt, ale nezaujimala som sa zatial o to, ze kde sa to robi, tusim ze vravel cenu okolo 70 eur ak si dobre pamatam
Ahojte, test se robí od ukončeného 12tt, uspěšnost testu je na 99,8% ... stojí to €84,- a pokud nejsi z BA, stačí jim poslat mail s žádostí o zaslání zkumavek na test DNA pohlaví plodu, krev Ti odebere Tvůj gynekolog nebo všeobecný lékar. Krev pošleš podle instrukcí co Ti pošlou a do 5ti dní od zaslání krve máš výsledek v mailu nebo v schránce. 😉
ahojte baby mate niekto skusenost ze na kto.den od odberu vam poslali vysledok?ci presne na 5ty den posielaju....????ja som dnes 4ty den a neviem ci cakat dnes alebo az pondelok....co poviete?
ahojte date mi niekto kontakt na tu bratislavu kde sa treba ozvat pre to vysetrenie .....vdaka
a je tu niekto komu test nevyšiel?
Ahojte, podelim sa s vami o skusenost. Bola som na odbere vcera v Ba a uz dnes o 14-tej mi prisiel vysledok, ze to bude dievcatko 🙂 Som 13. tyzden. Tak v maji uvidime, ci maju pravdu.
Ja som bola na tom v decembri 2011 a vyšlo to, teraz idem zas a verím, že to opäť vyjde správne 🙂
@lusinda1989 ahoj chcem sa opytat ci to vysetrenie z krvi sa aj plati ci to je na kazdej z nas ci si to dame urobit alebo ci je to bezne u kazdej buducej maminy, cakam prve dietatko tak netusim 😊
@radka816 ahoj je to dobrovolne a plati sa za to robia to len v bratislave v genetone co ja viem. Ja som bola cisto na zisteni pohlavia neviem ci robia aj nejake plus vysetrenia...
@lenka052 Ahoj Leni, daj mi prosím ťa mail a pošlem ti to, ja som si to dala poslať poštou takže som pre teba odfotila papier, no obidva papiere, už mi totižto prišiel výsledok aj z tohto tehu, vyzerá, že budem mať druhé dievčatko 🙂 Dúfam, že sa nesekli, teda ani som sa nikde nedočítala, že by to niekomu nevyšlo, to by ma porazilo lebo už mám pár nových ružových vecí 🙂
už si presne nepamätám v ktorom týždni som bola ale viem, že to bolo 8. marca (MDŽ) a oznámili mi dcéru a už bude mať pomaly 4 roky🙂; aj všetkým mojím kamoškám to vyšlo na 100%
Kde si našla, že to niekomu nevyšlo? Ja som prešla snáď všetky fóra, ale nikde som nenašla nikoho komu by to nevyšlo tak snáď mi budeme patriť tiež medzi tie šťastné a vyjde to ako má 😉
ahojte ... aj ja sa podelim so skusenostou o genetone
dala som si odobrat krv v 12tt - odoslala som krv postou v pondelok a v utorok to tam mali a v stredu poobede som vedela vysledok "Dievčatko " cela som bola natešena lebo chlapca doma uz mam a o cca 2 týzdne my prisiel e-mail ze sa ospravelnuju ale ze nahodnou analizov sa im nezhoduje vysedok testu uf som skoro odpadla ze sa to stava a ze som 0,5 % kedze vysledky su na 99,5% uspesne a tak som po dohode s nimy poslala novu vzorku kde som cakala dlhsie cca 5 dni a potvrdili ze sa vysledky zhoduju z predoslou vzorkou cize dievcatko dufam ze my nepride uz podobny email lebo som sa tak trosku vystrasila 🙂
a co sa tyka genetonu super urcite odporucam je pekne vediet co nosime pod srdieckom pri prvom som to vedela mesiac pred porodom a takto sa viem aspon dopredu pripravit ... tie co vahate - nevahajte ... urcite neolutujete ten pocit ked viete vysledok stoji za to 🙂 🙂 🙂
Tak mne vyšlo podľa genetonu druhé dievčatko a bola som pred mesiacom v Martine na 3D a doktor mi pohlavie potvrdil asi tri sekundy po tom čo zapol sono lebo malá mala rozčapené nohy ako pravá dáma 😀 A ospravedľňujem sa za hrúbku vyššie ,,mi budeme" malo byť s ypsilonom lebo som prepisovala vetu a zabudla som to tam zmeniť a kole mi to oči 😅
@danielaa157 ahoj v ktorom týždni si si nechala robiť ten test a koľko to stálo? Ja som dnes 13 plus 1
bola som tiez v 10tt, pohlavie mi samozrejme vyslo, je to 100% istota
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@geria ahoj, ja som sa bola dat testovať v 12 alebo v 13 ttýždni a vyšlo to. Gynekolog mi potom povedal, že su dobri a da sa im na 100% veriť.