Dobrý deň moja sestra by veľmi rada vedela že keď je tehotná či si môže dať spraviť nechty k číňanom ? Je to škodlivé alebo nie ?
@mokasina keď jej to doteraz nevadilo, tak čo? či myslí, že ten sajrajt čo sa ho tam nadýchala,už vyprchal? prečo asi tie "manikérky" nosia všetky rúška? osobne by som si u číňanov nedala spraviť nechty ani ako netehotná, stačí mi ten smrad, keď prejdem okolo, a teda keď už do seba investujem, tak nech to stojí za to, ale to by bola iná téma...
Ako prepáč ale niekomu záleží na zdravý dieťaťa 🙂
Gelove uplne v pohode, myslim ze.s akrylom uz bude problem...🙂
Mňa moja manikérka ( kamoška) vôbec neprehovárala, aby som uch mala ďalej, čiže nechty šli preč a to robí s kvalitnými materiálmi. U Číňaniv by som si nedala robiť asi nikdy. Inak koľko to vyjde u Číňanov, je to veľký rozdiel????
Ja si robim akrylove a ten smrad z toho liquidu vetram asi hodinu. Kamoska bola u cinanov,ona to mala pekne a aj kvalitne aale co som videla raz jeden album zamerany na ich pracu tak humus. Cinani v ziadnom pripade ani tehu ani netehu 🙂 myslim ze na gelove nechty tu je par tem. Kocky odporucaju 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bože na nebesiach niektoré tehotné by sa najradšej zavreli do karantény