Baby umývate, či umývali ste v tehotenstve chemickými prípravkami? Ja napríklad umyvam cifom. Môže to skodit?
Malo by sa vyhybat agresivnym chemickym prostriedkam ale tak zase co 9 mesiacov budete zit v spine? Neda sa to, takze uplne v pohode.
🙄
Tu skôr ide o agresívne prostriedky, kyseliny, zieraviny, domestos je tiež riadny sajrajt. Z cifu ti nehrozí vôbec nič. Zas nemusíme preháňať, upratovať treba 😁 keď sa bojíš upratuj octom, je veľmi účinný a neuškodí ti vôbec
Umyvala som samozrejme vsetkym cim bolo treba.
To by si inak ani nemohla dýchať vzduch, pri tom ako máme znečistené ovzdušie....
Ja cifom bežne a v dmke sa dajú kúpiť octove pripravky tie sú fajn ☺️
Ako.... Pit sa to nechystas nie? Ak ta z vone nenapina nevidim dovod preco by si nemohla umytt cifom umyvadlo a trochu sava naliat do wc aby bolo snehobiele.
Skús pozrieť Sonett drogériu, majú ekologické prostriedky aj bez vône...akurát som si objednala nejaké veci do domácnosti v duchu Non toxic... poslednú dobu mi hrozne vadia tie chémie aj navoňané gély na pranie...minule som bola v Pepcu a skoro som sa zadusila z toho smradu z oblečenia 😨 a to nie som tehotná a vadí mi to neskutočne...ale počas tehotenstva upratoval hlavne wcko muž...nedovolil mi to dýchať 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Umyvaj do teraz čím si umývala 🥴kým nebudes tie prostriedky cuchat 24h denne nič, absolútne nič sa ti nestane.