Ultrazvuk v tehotenstve

sajmncek54321
9. nov 2024

Dobrý deň,
Neviem či tu už bola táto téma ale pochádzam z Martina a veľmi by ma zaujímali názory na Mudr. Višnovský alebo MUDr. Grochal.

rybkoava
9. nov 2024

Bola som tento rok u MUDr. Grochala na morfo
v druhom trimestri. Dlho som sa nestretla s tak príjemným lekárom. Bol to pre nás doslova zážitok.

stela567
9. nov 2024

Ahoj ja som absolvovala všetky 3 vyšetrenia v tehotenstve u Dr.Grochalu a maximálna spokojnosť. Vôbec sa neponáhľa, krásne všetko ukáže a vysvetli čokoľvek co by Vám bolo nejasne. Dokonca je aj vtipny. Keď bude znovu 2v1 určite idem znovu k nemu. Môžem odporučiť 10 z 10.😍

michaela329
9. nov 2024

Určite Grochal...u Višňovského som bola na konziliu kvôli tumoru, tiež milý. Ale Grochal je predsa len na ten tehotenský skríning top.

domka222
9. nov 2024

U Grochala som bola,keď sa vyskytol problém a chcela som vedieť, čo to vlastne je. Inak normálne vyšetrenie som absolvovala u Višňovského.

mariaberkyova25
Včera o 05:49

@sajmncek54321 Pána Grochala si neviem vynachváliť, bola som na sone v 13tt u Visnovskeho a celkovo na mna neurobil dobrý dojem ten priestor on a taktiez sestry.. Skúsili sme MUDr. Grochala a bol skvelý! Boli sme v 20tt a aj teraz nedávno na sone v 30tt.Celkový prístup úžasný! Za tie peniažky to stojí.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre