Ultrazvuk v Martine

doduska77
21. mar 2014

Ahojte chcem sa opýtať či bol niekto na ultrazvuku v martine u dr. Grochalu, ja chcem isť na ten prvý len neviem či mi to už spravia kedze som v 14 tt, a ten sa robí do 13tt+6, a chcem sa opytať čo vlastne zistujú a či sa to vôbec oplatí tam isť dakujem.

brumka
21. mar 2014

@doduska77 grochal jre vynikajuci ale bola som len na morfologickom, ved tvoj gyn ti ulz nerobil?

ask
21. mar 2014

@doduska77 Bola som, urcite odporucam, super pristup, krasna pamiatka. Pokukal vsetko po zdravotnej stranke plodu, urobil nam dvd tak ako sme chceli-aby nebolo vidiet pohlavie🙂 Len neviem uz ze v ktorom tyzdni to bolo lebo to bolo pred 2 rokmi. Ale nelutujem zaplatene peniaze, super zazitok, bol aj manzel a dcera🙂

doduska77
autor
21. mar 2014

v cenníku je písané že sa to robí do 13tt+6 a to som ja práve dneska tak neviem či to už bude možné, ten druhý sa robí v 20 tt..

doduska77
autor
21. mar 2014

@brumka ano robila mi ultrazvuk ale tento sa špecializuje viac na daké veci čítala som že tento prvý u nho sa zameriava hlavne na šiju, či je v poriadku a tak ....

brumka
21. mar 2014

@doduska77 neviem ci sa to estemoze robit teda ci to ma vyznam. ale v 20tt chod na morfologicky k nemu je vynikajuci 🙂

doduska77
autor
21. mar 2014

áno to určite pojdem, kedže o tom to som sa dozvedela neskoro, takže o 4 týždne pojdem. Ďakujem 🙂

doduska77
autor
27. mar 2014

@brumka prosím ťa ten ultrazvuk sa robí cez brucho v tom 20 tt??? či? Ď

brumka
27. mar 2014

@doduska77 ano, vnutorny sa robi len v 1trimestry

doduska77
autor
27. mar 2014

Dobre dakujem aby som sa vedela pripraviť, 30. apríla idem tak sa už tešíííím

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre