Ultrazvuk v Košiciach

sonya6
12. okt 2017

Kočky mám otázočku, môj lekár robí USG len 3 krát za celé tehu. Teraz som 5tt a rada by som šla na usg skôr ako v 10tt a potom až 20tt, je v KE nejaké zariadenie kde by spravia usg len tak na vlastnú žiadosť ako samoplatca? Lekára nechcem meniť ale chcem ísť na usg častejšie pre okoj na duši 🙂

Ďakujem krásne za rady 🙂

kika691
12. okt 2017

Myslava Košice....dr.Juhas

karmela
12. okt 2017

@sonya6 3D sono robia v 12tt 20 a 30tt každé je ináč diagnostikovane čo kontrolu.Neviem či ti niekde spravía sono len tak..mne napríklad robí moja dr každú poradňu sono

sonya6
autor
12. okt 2017

@karmela no ten môj nebude robiť preto sa pýtam, či sa to dá alebo či budem mať sono len tri krát za tehu

sonya6
autor
12. okt 2017

@kika691 on robí hockedy? 🙂 myslím že nie na výmenný lístok a pod 🙂

reni1512
12. okt 2017

Nie je na skodu ze robi len 3x, pokial mas vysledky z krvi ok,netreba sa obavat. Ja ti odporucam ist do Myslavy alebo uz kdekolvek na skrining medzi 11 az 14tt vtedy ti vedia odhalit vrodene vady u babatka a potom znova po 20tt na velky morfologicky usg. Cim menej ho presvecujes tym lepsie, ak nemas ziadne ine problemy...

snehuuulienka
12. okt 2017

@sonya6 pri akomkoľvek čo i len náznaku problému by dobrý lekár mal spraviť uzv,aj keby len pre vnut.pokoj jeho pacientky....ten TVoj lekár má normálne uzv v jeho ambulancii?l?...a prečo len 3 x a dosť?nechápem....

sonya6
autor
12. okt 2017

@snehuuulienka nie nie nemá robí to o poschodie nižšie 🙂 ako možno ked ho popýtam spraví častejšie 🙂 to neviem radšej by som bola keby sám od seba :D

sonya6
autor
12. okt 2017

@reni1512 nemám 🙂 ja nechcem zasa neviem ako často ale chcem aspon vidieť že je tam srdiečko 🙂 a budem kľudná 🙂 nie hned tak za 3-4 týždne 🙂

pininka
12. okt 2017

Aj ku Mudr. Dankovcikovi sa da ist ako samoplatca. Dr. Juhas v myslave je velmi mily,ale bacha, trocha dost prehana. Mne povedal veci,ze sa mi az hlava zatocila,nastastie mam super doktora,ktory vsetko precizne pozeral,akurat ze nemal 4D a ten ma ukludnil. Ja som s prvymo detmi bola u dankovcika a bola som spokojna. Neskor som sa od viacerych mamiciek aj lekarov dozvedela ze Juhas prehana a casto vidi veci,ktore nikto iny nevidi.

karmela
12. okt 2017

@sonya6 tie základne sona ti spravía na výmenný lístok ja chodím napr.do sace..Poros lekára že by si chcela mat srdce na pokoji nech ti spraví utz..

sonya6
autor
13. okt 2017

@pininka
@karmela Ďakujem kočky 🙂

kika691
13. okt 2017

@sonya6 do tej myslavy nepotrebujes lístok stačí zavolať objednať...ja som chodila K svojej dr ale ta malá sono predpotopne. Zaplatila som a išla. Nelutujem.....uzasny.clovek úžasný prístup

sonya6
autor
13. okt 2017

@kika691 a v ktorom tt si bola? 🙂 či to hockedy?

kika691
13. okt 2017

@sonya6 ja som tam.bola asi 4x prvý krát v 12tt

tata1401
13. okt 2017

@sonya6 Mudr. Dankovčík jednoznačne aj ja som tam bola a nie som z KE, ale oplatilo sa 😉

bibi1402
20. aug 2018

Prosim poradte mi. Lekar ma posiela na 3D do Kosic. Kam mam ist kde je to aj za dobru cenu. Dakujem

kika691
20. aug 2018

@bibi1402 v Myslave je super dr

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre