Citala som ze v 36 tyzdni sa robi ultrazvuk. No moja gynekologicka ma vzdy poslala na ultrazvuk. Som absolvovala 3 ultrazvuky vzdy inde ako v jej ordinacii kedze ma vzdy vypnuty ultrazvuk takze neviem ci funguje... O tom co sa robi v 36 tyzdni mi nikdy nepovedala.Som v 35 tyzdni .
aj u mna robili len 12 20 a 30tt
poistovna preplaca 3 ultrazvuky, v 36tt sa robi sono aby sa videla poloha babatka, este raz sa vsetko premeria a posudi sa termin porodu
inak fungujce sono je podla mna bezna vybava gynekol. ambulancie, asi by som zvazila ci nie je lepsie ist niekde inde, kde ma doktorka normalne k dispozicii sono
mne robila sono na uplne kazdej poradni.to je pre mna dost zarazajuce,ze su aj take gynekologicke ambulancie kde nemaju fungujuci ultrazvuk.
je to ako pise pribinak - poistovna preplaca / resp gynekolog si uctuje len tri sona pocas tehotenstva. ja som mala v papieroch napisane tri tiez - ale robila mi sono kazdu poradnu. a nic za to nepytala - takze staraskola - chvala mojej doktorke, ktora je uz zial v dochodku ..... taktiez mi po havarke urobila navyse jedny prietoky len pre moj a jej dobry pocit, ze je babo OK. kazdu poradnu mi vytlacila foto - taktiez zadarmo. som zvedava, ako to bude pri dok, co po nej prebrala ambulanciu
mne robili velke ultrazvuky v 12tt 20tt a 31tt, presne ako baby pisu tieto preplaca poistovna, ale kedze som rizikova tak som mala castejsie, kratke kontrolne mimo tychto
Dnes som prave citala mojej gyn cennik a je tam nadstandart poradna. 20 euro pyta. No nikdy mi o takejto moznosti nepovedala. Co sa robi na nadstandarte? Mozno aj zapne ultrazvuk
@nikuska6478 tažko povedat co tvoja musr považuje za nadštandardt. Mne tiez doktor robil kazdu poradnu sono, vzdy dom dostala fotku
Za nadštandardt u neho bola nahrávka Sona na CD aj zvuk tlcuceho srdiečka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja viem o tom, že sa robí cca v 12tt, cca 24tt a cca 30tt.