Ahojte. neviete mi povedat ci je povinny ultrazvuk v 30t.t. a ci sa treba objednavat alebo ako to je?? a kolko sa plati??
je povinny mala by si to mat v knizke..alebo gyndos ti to mal povedat ale zasa nemusi to byt presne v 30tt kludne to moze byt v 32tt takze urcite ta minimalne este jeden ultrazvuk caka.a je zadarmo
ja chcem ist na ten ultrazvuk len som pocula ze vraj sa za to plati 29eur.. ako ono nejde o peniazky... ked uvidim svoje babatko zaplatim hocikolko len som nevedela ako to je a moj doktor povedal ze az v 34t.t. mam ist a mne sa to zda neskoro... ja sa chcem pre istotu ist objednat uz teraz
Ja som napríklad objednaná až v 35.týždni, tak neviem podľa čoho to robia.
ja som bola v 30 tt.....mal by byt jeden za trimester
ahojte, ano aj ja som počula, že máme nárok na 3 UZV. ale Chvála Bohu môj doki mi to pozrie na každej poradni. Asi by som to ani nevydržala, aby som nevidela svoje bábo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@smolicka5 tento ultrazvuk ti preplaca poistovna, takze je zadara. a nechapem tu povinnost. nutit ta nikto nebude, ale ved mas narok iba na tri ultrazvuky cez tehu, pokial nemas teda nejaky problem, a ty nechces ist? ved ti omrknu babo, ci je ok. ci v com je problem?