Ultrazvuk v 22. týždni. Trafil vám doktor pohlavie dieťaťa?

natalieperez
9. jan 2014

Ahojte, bola som na poradni v 22. týždni a doktor mi povedal, že to vyzerá na dievčatko, že nič naviac tam nevidí. Je možné, že by z toho ešte mohol byť chlapec? Alebo máte skúsenosti, že v tomto týždni už je chlapec dobre viditeľný?

nikus20
9. jan 2014

ahoj no mne bol najprv chlapec niekedy v 19tyzdni a potom 21tyzdni bolo dievcatko a nakoneic bolo len mi umrelo :( ale da sa zistit uz vtakom stadiu ked povedal ze vyzera tak zatial to nevidi na 100% asi ked lezi tak babo ze neni vidiet tak este pockaj chvilku🙂

lucika20
9. jan 2014

najprv mi povedal ze to vyzera na chlapca a 3D potom ukazalo dievcatko, az v 27tt myslim povedal aj lekar ze dievca a mam krasnu dcerku 🙂

maribell
9. jan 2014

nam povedal lekar ze to bude chlapec ..a aj bol 🙂

fopka
9. jan 2014

zalezi od sona, ci uz ma to lepsie, modernejsie... tie uz vedia zistit pohlavie aj v 22 tyzdni, ale nespoliehala by som velmi este na to 😀 Ale 3D sono v tomto tyzdni ukaze presne, ci to bude dievcatko alebo chlapcek. Aspon u mna to tak bolo

iva87
9. jan 2014

Mne pri prvom uz v 16tom tyzdni dr na 100% potvrdila chlapca, pri druhom v 21tt, vzdy mi vravela, ze chlapca vravi na 100% lebo pipik neodpadne, ale pri dievcatkach vzdy upozornuje, ze to nie je na 100% lebo pipik sa este moze ukazat 😀

mirkami7
9. jan 2014

ja si myslím že už ano,mne povedal dva krát,že jasný chlapec a aj tak bolo

katy2
9. jan 2014

Bola som na uzv v 20tt a trafil sa v oboch pripadoch... dokonca pri synovi aj skor (tusim v nejakom 16tt) 🙂

bublinka711
9. jan 2014

Ano 🙂

alcahelca
9. jan 2014

ono to asi naozaj záleží od ultrazuku a od toho ako je bábo otočené....mne pri prvom najskôr povedali na 100% že to bude dievča a o tri týždne na to že nie, že chlapec ! - aj to chlapec bol,ale až do pôrodu som im "neverila" a bola som zvedavá čo sa nakoniec narodí 🙂

julkat
9. jan 2014

Mne povedal, ze to bude dievcatko a aj to dievcatko bolo 🙂 Chlapec je vzdy "isty", to je jasne, ale dievcatko sa este vzdy moze stat chlapcom, lekar to nemusi dobre vidiet, babetko nemusi byt v dobrej polohe...

jankagun
9. jan 2014

no mne cele teho tvrdili 3 lekari v troch roznych porodniciach ze je to chlapec,dokonca v den porodu na sale mi robili sono,a povedali ze chlapec...hahaaaa a po sekcii zrazu dievca :D takze ani chlapec nie je isty

cerez
9. jan 2014

Najprv som bola na 3D, tam nám povedal že je to chlapec. O týždeň na to som šla k môjmu lekárovi na prietoky a keď robil sono, tak sa ma spýtal, či chcem vedieť pohlavie. Potvrdil nám chlapca bez toho, že videl správu s 3D.

mammaroma
9. jan 2014

Mne povedala lekárka pohlavie v 20 tt a správne 🙂

adka629
9. jan 2014

mne lekar v 12tt na normalnom usg (nie 3 ani 4D) povedal, ze to bude maly vajcak 😀 ale ze na 100%tvrdenie je to priskoro..ale nemylil sa..v 20tt som dokonca aj ja tie gulky videla zretelne a jasne.. :D.a pri dcerke v 20tt si bol tiez isty..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre