Ahojte tehulky 🙂 chcem sa informovať u skúsenejších či ked Vás gynekolog poslal na ultrazvuk na Kramare (8.p.) v 12tt ci sa bolo treba najskôr objednat alebo ste tam jednoducho prisli a cakali v rade bez objednania.
A preco ta tam poslal ?
musíš se objednat, na počkání tě určitě nevezmou 🙂 a i tak budeš čekat, mají tam toho hodně
@8adriana8 najprv chod na zachod dolu na prizemi .. je len jeden a obsadeny a z 8 poschodia s vecne plnymi vytahmi je k nemu dalekoooo ... potom mozes ist hore a objednat sa ... ja neviem, cakala som tam 2 hodiny a k objednaniu som sa nedostala. Mozno sa treba asertivne natlacit setricke a objednat sa na termin. Ja som to vtedy vzdala a isla k lekarovi co ma aj ultrazvuk.
@meluela jjj ja som tam uz bola dva krat ale urgentne takze som necakala, teraz tam idem planovane a nevedela som ci sa objednava alebo nie...a wc su tam aj v nemocnicnej casti pri fornetoch...tam je tusim aj 5 kabinok v trocha lepsom stave ako to samoatatne wc 🙂 s vytahmi viem ze je to zle....smerom dole je rychlejsie ist po schodoch ale vo vyssom stadiu to asi nebude nic moc
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Určite objednať majú toho straaaašne veľa,