Ultrazvuk na Kramároch v 12. týždni

8adriana8
16. mar 2016

Ahojte tehulky 🙂 chcem sa informovať u skúsenejších či ked Vás gynekolog poslal na ultrazvuk na Kramare (8.p.) v 12tt ci sa bolo treba najskôr objednat alebo ste tam jednoducho prisli a cakali v rade bez objednania.

8291
16. mar 2016

Určite objednať majú toho straaaašne veľa,

dancez
19. mar 2016

A preco ta tam poslal ?

katriona1
19. mar 2016

musíš se objednat, na počkání tě určitě nevezmou 🙂 a i tak budeš čekat, mají tam toho hodně

meluela
19. mar 2016

@8adriana8 najprv chod na zachod dolu na prizemi .. je len jeden a obsadeny a z 8 poschodia s vecne plnymi vytahmi je k nemu dalekoooo ... potom mozes ist hore a objednat sa ... ja neviem, cakala som tam 2 hodiny a k objednaniu som sa nedostala. Mozno sa treba asertivne natlacit setricke a objednat sa na termin. Ja som to vtedy vzdala a isla k lekarovi co ma aj ultrazvuk.

8adriana8
autor
19. mar 2016

@meluela jjj ja som tam uz bola dva krat ale urgentne takze som necakala, teraz tam idem planovane a nevedela som ci sa objednava alebo nie...a wc su tam aj v nemocnicnej casti pri fornetoch...tam je tusim aj 5 kabinok v trocha lepsom stave ako to samoatatne wc 🙂 s vytahmi viem ze je to zle....smerom dole je rychlejsie ist po schodoch ale vo vyssom stadiu to asi nebude nic moc

mon84
19. mar 2016

@8adriana8 ja som sa vzdy objednala telefonicky, no dovolat sa je zazrak. Vtedy dokonca objednavali po telefone len vo vymedzene hodiny. Sestricka bola vzdy neprijemna, ze preco moj dr nema sono. Ale dr boli vzdy mili

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre