Ultrazvuk- je tam aj druhé bábo?

nela06
30. júl 2023

Dobry den chcem sa vas opytat na fotke s ultrazvuku vidno babatko a nad tym je tiez nieco podobne moze sa jednat o druhe babatko alebo je to len nejaky organ gynekolog mi nepovedal nic az doma som si to tak detailne pozrela tak sa chcem opytat na vas nazor Ďakujem.

vanilkovazmrzka
30. júl 2023

Ja tam vidim 🖤

petamich
30. júl 2023

ak by tam bol dalsi gestacny vak gynekolog by ti to urcite povedal

nelca0510
31. júl 2023

@nela06 ak by si mala ešte jedno embryo v maternici,gynekológ by ti to povedal. On je odborník,nie ženy na MK

nela06
autor
31. júl 2023

@nelca0510 ja som sa pytala len na vas nazor nemusite hned na mna utocit .

t1nusa
31. júl 2023

@nela06 keď veríš viac ženám na MK ako svojmu lekárovi 🙈🙈🙈 tu pridávaš len fotku, on ťa (predpokladám) detailne vyšetril, keby tam bol ďalší drobček určite by to videl aj by ti to oznámil

nela06
autor
31. júl 2023

@t1nusa nikde som nenapisala ze neverim svojmu lekarovi len som sa pytala na nazor ci by to vyssie mohlo byt toez babatko nemusite na mna teraz kazda utočit

moonlight1210
31. júl 2023

@nela06 nie, nemohlo.

Sice mas mily obrazok, ze to vytvorilo zrovna nahodne tvar srdca (normalne by som si to dala prefotit na fotopapier a tu cast zaramovala), ale ine tam nevidim. Ten tien hore je len tien niecoho ineho a v blizkosti toho druheho dlheho tiena prebiehajuceho zhora nadol to vytvara zdanie druhej dutinky.

Kazdopadne, ak by mal doktor pocit, ze tam nieco dalsie je, urcite to podrobne pozrel na vysetreni.

nelca0510
31. júl 2023

@nela06 Ale on je lekár,drvivá väčšina žien na MK nie. Ak chces druhý názor,zaplať si konzultáciu u druhého gynekológa.

lauriik
31. júl 2023

Jedno dieta tam je 🍀

nela06
autor
31. júl 2023

@moonlight1210 dakujem za normalny nazor tiez si to myslim skor to vystrasilo mojho muža kedže jedno dietatko uz doma mame 😁 a ze ste sa do mna hned nepustili ako vacsina tuto zien 🙂

guudy
31. júl 2023

@nela06 nikto na teba neutocil.
Je ale proste fakt, ze k tvojmu zdravotnemu stavu sa zodpovedne vyjadri len tvoj lekar. Zeny na MK predsa nie su vystudovany gynekolog, nemozu vediet viac ako lekar.
Otazka znie, keby si tu dostala odpovede, ze vidia druhe embryo, tak pojdes konfrontovat lekara, ci ake si mala ocakavania od tejto diskusie? ;)

zuzi0911
31. júl 2023

Nie to je len "presvetlené" ..ak by tam bolo druhé bábätko dr ti to povie ..

t1nusa
31. júl 2023

@nela06 nikto na teba neútočí, len mne osobne príde nelogické zakladať takúto diskusiu keď ti lekár potvrdil, že čakáš len jedno bábätko ☺️

kessica87
1. aug 2023

@nela06 prehánaš nik sa tu do Teba vôbec nepustil. Príde mi,že si niaka precitlivelá. A vyzerá to na jedno dieťa. Držím palce nech všetko dobre dopadne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre