Ahojte, som v 9 tt 🙂 chcela by som sa s vami poradiť, má niekto skúsenosť s ultrazvukovým vyšetrením dieťatka na zistenie prípadných vývojových chýb v sanatóriu Helios v Martine? Viete mi poradiť prosím v ktorom tt ste ultrazvuk absolvovali, prípadne aké iné vyšetrenia ste si dali robiť?
Ďakujem 😉
M.
dakujem ti za odpoved, chcela by som sa ta este opyta, prosim ta ultrazvuk ti robili zo spodu? Nesposobilo ti to spinenie alebo krvacanie potom? Dozvedela si sa viac ako u svojho gynekologa z ultrazvuku? Bola si este na dalsich vysetreniach v Martine?
Mam vela otazok, pretoze som prvorodicka a tiez som sa objednala na 10tt tam. Dakujem za odpoved.
@miranda23 Nie,ultrazvuk robí normálne cez brucho.Už som nebola na ďalších vyšetreniach kedže to dopadlo dobre 🙂 Myslím si že som sa dozvedela asi viac ako u mojej gyn.kedže tam pozeral asi fakt všetko
aha, dakujem za odpoved 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj.Ja som sa tam objednala tuším na konci 10tt a objednali ma o 2 týždne.Prístup úplne super..pekne malého popozeral,povysvetloval a aj priateľ bol somnou vo vnútri.