Chcem sa opytat,som v 10 tyzdni tehotenstva a nedopatrenim som brala dvojitu davku vitaminov dva tyzdne...su to vitaminy urcene pre tehotne...mohla som nejak ublizit babatku? Neobsahuju vitamin A!
neublizis akurat ich prestan na min 1,5mesiaca brat
a preco uzivas vitaminy??? ak mas kamosku lekarnicku tak nech ti vysvetli ze len tak brat vitaminy v tehu je blbost.zbytocna chemia pre babo.radsej vol teraz "zo zahradky" je kopu ovocia a zeleniny...naozaj...
ja som brala vitaminy babyVit normalne sa opytaj v lekárni im vysvetli čo sa stalo a oni budu vedieť... a mimochodom vitamyny niesu na škodu lebo obsahuju kyselinu listovu....
aj mne sa to stalo. gynekolog mi odporucil, aby som si k vitaminom, ktore som vtedy uzivala, kupila aj tie, za ktore ho platila nejaka farmafirma. ked som si kupovala nove balenie, lekarnicke to bolo divne a povedala mi, ze to tak nemam brat. maly sa narodil zdravy, nastastie. aj ja by som ich na tvojom mieste na nejaky cas vysadila.
Co telu treba, si z nich vezme a zvysok vycikas 😉
nadmerne mnozstvo vitaminov telo vyluci, ale skodu mozu sposobit vitaminy v tuku rozpustne (A,D,E,K)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
niee