Dobrý deň dievčence potrebujem poradiť dnes som bola na gynde Dr videl dutinku cca 3.5 mm veľkú a teda od poslednej mm mi počítal zhruba, že som 2a pol až 3 týždnetehu. Mm bola 9 apríla. No mne digi testy ukazovali na 4 až 5 týždeň čo mi tiež nesedí nijako. No ak si aj zadám do kalkulačky furt je to 4 týždeň. Ako budem sa držať Dr no viete mi pomôcť sa z toho vysomarit?ďakujem moc už som z toho dopletena
@anjelicek26 ďakujem si zlatá len ma trošku len ak by bola ovu skôr či teda sedí ten rozmer gestacneho vaku
@sofia1979
@anjelicek26 to ma zarazilo
@sofia1979 Tak zacalo na 1mm, ze ma po dvoch-troch tyzdnoch od oplodnenia 3,5mm (to sa aj tak blbo mera) je predsa ukazkovy narast delenia...
@anjelicek26 okí ďakujem krásne za odpoveď a želám pekný deň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Digi testy ukazuju 1-2, 2-3 a 3+... ak ti ukazal v stvrtom tyzdni 3+, tak su tam mozno dve... to uvidis casom...alebo sa ovu posunula skorej, uhniezdilo skorej... Normalne pockaj na tehotensku knizku a gratulujem.