Dobrý deň. Je nejaká aplikácia alebo kalkulačka, kde mi vypočíta týždne tehotenstva aj spätne? 😂
Vypisujem pamätnú knihu pre dieťa, a je tam aj tehotenský denník, čo som mala vypisovať keď som bola ešte tehotná. Pýta sa tam na pocity a myšlienky z konkrétneho týždňa a tak. Ale ja si nepamätám ani čo bolo minulý týždeň, nie ešte pred rokom. 😂 Tak podľa fotiek alebo z denníka by som si vedela spomenúť. Ale to by som potrebovala vedieť kedy som bola napríklad v 12tt. 😂 Myslela som si, že podľa tehotenskej knižky to vydedukujem, ale veď ani tú knižku nemám 🤦🏽♀️😂😂😂😂
@lucia23529 túto aplikáciu, alebo aspoň dosť podobnú (Android) mám. Tiež som si tam zadávala tehotenstvo ešte na začiatku, ale spätne mi to už neukazuje. A v inej aplikácií si neviem nastaviť spätne tehotenstvo.
Možno ešte si dat na novo appku ako by si bola tehotna teraz a len zmeníš rok potom v knižke
A neukazuje ti ani spätný menzes ? Ak by sa ti dal rozkliknuť kalendár a daš minuly rok by ti to ukazalo
Veď odrátaj od narodenia dieťaťa aj tak to bude len približne.
Ďakujem za odpovede. Už som na to prišla 😂 v tom kalendári mi to vlastne ukazuje na dni, len som si to nevšimla. Tak že podľa toho si to viem ľahko vyrátať ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne spätne ukazuje v aplikácii kde som si davala aj menzes ale to som tam dala že som tehotná hneď na začiatku. Možno ti to pojde keď zadáš, používam tento https://apps.apple.com/sk/app/period-tracker-pe...