Trisomy test - výsledky

lenkamartin
7. mar 2018

Dobrý deň mal niekto robený trisomy test píšu ze výsledky do 5 dní ja už mám 7 a vždy nič

margaret17
7. mar 2018

@lenkamartin ahoj mne ho robili na 4krat!!! A po 5tyzdnoch znel vylsedok takto - z vasej krvinecieme zistit nic...vratili peniazky a bolo vybavene.,a 5dni maju uvedene orientacne....moze byt aj 10dni

galixx
7. mar 2018

Myslim ze je to 5 pracocnych dni, kazdu chvilu by si mala mat vysledok

svetlana35
7. mar 2018

@lenkamartin je to 5 dni od pripisania penazi na ucet

laura_222
7. mar 2018

@lenkamartin ano ja som si ho davala robit, vysledok bol do 6tich dni

shades3
7. mar 2018

ahoj, ja som cakala 8 dni, kvoli sviatkom a vikendom (medzi vianocami a novym rokom zrovna), najhorsie peklo.. ale potom ta ulava 🙂 prisla ti sms o zaplateni a obdrzani vzorky v labaku? ak ano, tak ti pride aj sms o ukonceni testovania a zaslania vysledkov..

mirola
7. mar 2018

Mne brali krv na 3x teda som sa kompletne vysledky dozvedela az po morfologickom ultrazvuku... no ciastkove vysledky kazdej zvlast odobratej krvi boli vzdy v piatok.. poradnu mavam vzdy utorok cize 4 dni ak ratam aj ten utorok.

lin232
17. máj 2018

Baby ja cakam uz 6 den. Uz som z toho zufala! :(!

evkamotka
17. máj 2018

5 pracovnych, ci?

lin232
17. máj 2018

Dneska je 6 pracovny den a ja vysledky stale nemam

evkamotka
17. máj 2018

No mne ich nedali priamo ale mojmu lekarovi, informujte sa u neho...

lin232
17. máj 2018

@evkamotka volala som aj jemu este nema vysledky. Ze mi vraj ma prist sms o ukonceni abalyzy. Len neviem co s tou mojou krvou robia ked to tak dlho trva a ja mam len viac aviac stresy. Hlavne ze do 5 dni vysledky

lenkamartin
autor
17. máj 2018

Mne prišlo na 7 deň

lin232
17. máj 2018

@lenkamartin na 7 pracovny den a vysledky ste mali v poriadku?

lenkamartin
autor
17. máj 2018

Hej hej na 7 pracovný deň a platbu sme cez účet poslali až poobede čiže môže to byť aj tým ze im sa pripísalo na účet neskôr... A Výsledok boli v podriadku

lin232
17. máj 2018

@lenkamartin dakujem za odpoved. Mne brali krv minulu stredu, vtedy som aj zaplatila kartou cez internet aj sms o platbe mi prisla tu stredu. Zajtra je uz 7 den tak snad sa uz dockam

evkamotka
17. máj 2018

Hej vam poslu sms o ukonceni analyzy. Brnknite tam

lin232
17. máj 2018

@evkamotka no hadam budem uz mat zajtra vysledok

shades3
17. máj 2018

To kvoli sviatkom, ja som cakala az 8 prac.dni kvoli sviatku, ktory bol len 1 den.. ale okolo sviatkov im to akosi dlhsie trva. Pevne nervy 😘

lin232
17. máj 2018

@shades3 dakujem 🙂 noo mne brali krv uz po sviatkoch v stredu ale tak moze byt. Neva pockam hlavne nech maju pre mna dobre spravy po tolkom trapeni

shades3
18. máj 2018

@lin232 presne 😍 urcite to bude ok!!!!! 😘

lin232
18. máj 2018

@shades3 dakujem ale i tak to je strasny stres pre tehotnu

shades3
18. máj 2018

@lin232 ani nevrav. Ja som nespala, revala, nejedla, hnacky, grcky - vsetko z nervov len preto, ze uz som starsia... otras!

evkamotka
18. máj 2018

@shades3 aj ka tak. Hrozne bolo to cakanie

lin232
18. máj 2018

@shades3 ved ja tiez 28 budem mat ked porodim. Triple mi vysli zle, morfo bolo ok tak som dala este toto ale iba placem, stresujem a dakedy pride do mna zlost ze preco prave ja. Ked by som mala byt kludna tak musim stresovat. Dokonca som sa musela vyrazit zo skupin lebo som nemohka kukat na to ako niekto tam pise co ide kupit babu atd. Strasne zle mi to robi..

shades3
18. máj 2018

@lin232 no a ja budem rodit v 39!!! Katastrofa.. a lekar sa smial, ze co sa bojim, ved on vie, ze som ok aj babo... no vypni ten strach! Mali by tie testy zrusit a rovno robit cez poistovnu trisomy... hned by zenam odlahlo.

lin232
18. máj 2018

@shades3 no mna lekar moj vobec neukludnil.. Takze este to ma viac dalo dole.

sissi888
18. máj 2018

Pamätám si,že mne vtedy neprišla sms o ukončení....tak som volala sama a výsledok už bol..takže aj to sa môže stať..

lin232
18. máj 2018

@sissi888 no ja som volala vcera aj mojnu dr a nic pockam este do pondelka to bude akurat 8 pracovny den.

evkamotka
18. máj 2018

@lin232 28 predsa nie je vela

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre