Ahojte, chcem sa opýtat, kedy Vám prišli výsledky z testov robených v 15tt???? bola som minulu stredu, sestrička povedala, že mám volat tuto stredu,teda po týždni, ale výsledky neboli, volala som dnes, a opat nič,, mám volatj zajtra...už začínam byt poriadne nervozna ☹
@trish31 a samozrejme boli v poriadku že? dobre, tak nebudem hned stresovat... 🙂 🙂 🙂
@bianka0111 mala som vysledok 1:2500 a lekar mi povedal,ze je to v poriadku,mozem byt kludna.Tak som to neriesila dalej.
mne doktorka povedala výsledky na ďalšej poradni, ktorú som mala cca o 2 týždne...ale ja som ani nevedela, že mám vôbec nejaké výsledky očakávať, keďže mi predtým "len" brali krv a ja som neriešila, že kvôli čomu 😀
@kikushka12 ahaa, no inak toto mi povedal aj manžel, načo povedia, že do týždna su vysledky, ked to nieje vždy tak...ved musia vediet, že to mešká, a potom sme len nervozni....nie dnes ale zajtra, a určite pozajtra....jaaaajjjjj 😠 😠 😠
@bianka0111 ja som mala o týždeň, a boli zlé ale to nevadí, aj tak bude všetko OK
@bianka0111 mne brali dnes krv a výsledky majú byť už v pondelok, tak dúfam, že budú...
@zuzanak89 istotne všetko bude ok, aj ja to hovorím, hlavu hore...
@bianka0111 aj mne sestricka hovorila ze o dva tyzdne buddu potom vysledky
@drobca07 vav, tak Ty to más rýchle..a Ty si z Blavy??alebo z blizkoho okolia? ja z NZ a preto sa upokojujem, že kým to pošlu to su aj dva dni...verím, že zajtra už istotne budu 🙂 a budu v najsamlepšom poriadku 🙂
@bianka0111 práveže nie, som z VK a dokyho mám v LUčenci a tam to robia takto celkom rýchlo 🙂 ...to skôr vo veľkých mestách sa čaká ešte viac lebo toho majú veľa 😉
@zuzanak89 ja som mala tiež zlé výsledky, bola som na amnio aj na morfo a všetko je v najlepšom poriadku 🙂 netreba sa strachovať, pri zlých výsledkoch sa ževraj len 2 z 50 potvrdia ako zlé aj pri ďalších vyšetreniach...to som sa dočítala v múdrej knižke 😀 a pri mne sa to potvrdilo, falošne pozitívny test na rázštep...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@bianka0111 mne po 2 tyzdnoch