ahojte robili mi tripple testy, mám 32 rokov , robili mi ho v 16tt na kramároch
hodnoty vyšli afp 1.02 Mom, HCG 1.37 Mom, Anti-GAD 0.10 U/ml
ultrazvuk sedí na 22tt , hodnoty sa rozchadzaju v rozmedzi 2 tyzdne na jednotlivých častiach tela. Jena je na 19tt a ostatne na 21tt a 22tt + niekolko dni
babetko má 380 g
katrin tam som nic nenašla k mojim hodnotam
rebelocka a čo ti povedal Dr? 😕 sa predsa musel vyjadriť 😕
tari on len ze ok, ale on na vsetko povie ok.
rebelocka som si istá že keby to nebolo ok, tak by ok nepovedal 😉
tak=to veci sa predsa neberú na ľahkú váhu 😕
buď len rada že na všetko hovrí ok, to znamená že si zdravá a aj bábatko 😉 nerob si zbytočné stresy 😉
no kamarátke tiež hovorili, že je všetko dobre a narodilo sa jej postihnuté dieťa, dokonca afp v poriadku a bola aj na 3d a kadečom
doktori málo kedy vysvetľujú podrobne odborné veci pacientkám laičkám - ktoré tým hodnotám aj tak nerozumejú - stačí keď povie že je všetko v poriadku a my im predsa musíme veriť, na to sú tu 😉
rebelocka tak to ma mrzí ☹
rebelocka, vysledky nehovoria o istotach, len o zvysenom riziku...mne vysli zvysene hodnoty AFP, posielalo sa to potom na nejake dovysetrovanie, tam sa konkretne uvadzala vaha, vyska, vek matky a potom to bolo ok. Ale aj tak ti nikto nezaruci, ze ked mas dobre vysledky, dieta bude zrave a naopak.
ved z toho mam nervy, niekedy mam pocit, ze to nezvladam, ten strach o dietatko.
rebelocka, viem si predstavit, aky strach prezivas, ja som na tom bola podobne...tiez som prvy trimester brala duomox a pomerne dlho...Ale nech uz je dietatko na tom akokolvek, stresom mu nepomozes, a ak ma nieco prist, tak pride, niektore veci uz neovplyvnis, nech by si sa akokolvek snazila...
A ked lekari hovoria, ze je to ok, tak asi ano. A co sa tyka toho sona a Cunderlika, /tusim si to pisala v druhej teme/citala som o nom na tomto fore len same pozitiva
Rebelocka nerob zbytočnú paniku - ubližuješ sebe aj bábatku - a naozaj zbytočne. Práve tými stresmi si môžeš privodiť nejaké problémy.
Keď máš výsledky dobré, užívaj si tehotenstvo a nemysli na zlé veci 😉
veď je to také krásne, nekaz si to 😉
ups, asi som ten prispevok mala hodit do tej druhej temy, co zalozila rebelocka 😝
Ahoj- pozri sa na http://www.babetko.sk/user/view_page.php?page_i... prezri si celu stranu- mozno tam najdes odpovede.
nativa Dnes o 09:30
ahojte robili mi tripple testy, mám 32 rokov , robili mi ho v 16tt na kramároch
hodnoty vyšli afp 1.02 Mom, HCG 1.37 Mom, Anti-GAD 0.10 U/ml
ultrazvuk sedí na 22tt , hodnoty sa rozchadzaju v rozmedzi 2 tyzdne na jednotlivých častiach tela. Jena je na 19tt a ostatne na 21tt a 22tt + niekolko dni
babetko má 380
BPD 54.1 22+3
HC 192.9 21+4 tt
AC 161.5 21+2 tt
FL 34.5 20+6 tt
HL 35.9 22+3 tt
Foot 38,6 22+1 tt
Binoc D 35.4 22+4 tt
TCD 22.1
Nuchal T 3.2
LVW 5.6
UMA 3.60 S/D
danu 38tt Dnes o 09:50
nativa skus napisat na forum mamaaja tam ti odpovie priamo doktor do 3 dni 😉
tinni 1d Dnes o 09:59
nativa-hodnoty sa mozu rozchadzat + - 2 tt.-mne to tam tiez tak vselijak skakalo 😉
hedunecka 27tt Dnes o 13:55
nativa no my sme tu neni doktori ale keby bolo nieco zle urcite ti to povedia..napis ceskemu odbotnikovi na stranku www.gennet.cz
anka 7tt Dnes o 14:04
ja som nasla zopar skratiek ktore mas uvedene aj na tejto stranke, tas sup sup
http://www.mamatata.sk/index.cfm?Module=Article...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...