ahojte kočky,kojím staršiu dcéru a zistila som,ze som tehotná.V prvých dvoch tehotenstvach ma pobolievalo v podbrusku viac ako teraz (teraz len minimálne) a prsia ma nebolia vobec,trošku bradavky pri kojeni.je to tým že kojím? u dr som ešte nebola,som 5tt a testy krasne silnejú,len príznaky sa mi bijú s tými co som mala v oboch tehotenstvach predtym,je to ok?
@11mirka22 no možno prsia sa nepripravuju na laktaciu keďže dojcime,tak dúfam,ze bude všetko v poriadku,držím prsty aj tebe,môžeš to ma posunuté ak máš cyklus nepravidelny🙂
@kiara12345 no veď áno, uvidíme ako to dopadne, zatiaľ nestresujem, nechávam tomu voľný priebeh, ak to dobre dopadne, budeme mať detičky približne v rovnakom čase.
@kiara12345 ale ved priznaky byvaji rozne..ja som mala druhe dieta uz odstavene,kzd sme pocali, a uplne ine priznak
@kiara12345 priznaky som mala,to.oste aj moja mama. Pri druhom ma tiez tak prsia neboleli,skoro vobec,ale mi bolo stale zle,pri prvom prsia na prasknutie a vobec mi nebolo zle, dlho som netusila,ze som tehotna,lebo o babo sme sa neusilovali... A urcite nieco moze ovplyvnit aj to,ze dojcis..
@kiara12345 kazde tehu je ine. Ja mam termin za 2 tyzdne, stale dojcim 2r a toto tehu dom si takmer "nevsimla". Obcas cosi,ale omnoho jednoduchsi priebeh ako pri prvej. Okolo 3-4m mi chvilku bolo kojenie neprijemnejsie, trosku sme ho zredukovali aj sa viac rozjedla a v poho to slo dalej. Samozrejme komzultovala som aj s gyn, upozornila ma,aby som si vsimla ci mi po 5m netvrdne brucho,ale je to vcelku ok. Mne to dost ulahcuje starostlivist o starsiu,takze planujem pokracovat v tandeme. Pri prvej som v tomto stadiu uz lezala v nemocnici, teraz vsetko ok. Povery hovoria, ze tehu s chlapcom je jednoduchsie ako s dievcatkom, tak ktovie,ci to je pricinou al nieco ine... a blahozelam k babatku <3
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, mám podobný "problém", tiež som mala citlivé bradavky asi týždeň, inak nič, len nevoľnosť občas a horšie mi trávy. Pri predošlých tehotenstvách som nevoľnosť nepoznala, ale bolelo ma v podbrusku a prsia. Lekár mi povedal, že dojčenie je v poriadku, nemusím ho ukončiť pokiaľ nebudú nejaké komplikácie. Len mám trochu obavy, nakoľko podľa poslednej menštruácie 20.5. By som už mala byť tehotná nejaký 9.- 10. Týždeň, ale podľa sona som vraj len 5.-6. Faktom je, že kôli dojceniu bol cyklus ešte nepravidelný, ale aj tak sa mi to zdá byť veľký rozdiel. O dva týždne idem opäť na vyšetrenie, sono a krv, tak uvidíme či bábo rastie. Držím palce aj tebe.