Ahojte tehulky,mamicky. Tresku v majoneze pocas tehu radsej nie,vsak? Dakujem
@miroslavaa31 A vedela by si napísať aspoň jeden dôvod, že prečo nie? Si tehotná, nie chorá...
pokial mas zlcnik OK a je v zaruke, tak nie je problem. majoneza nie je domaca zo suroveho vajca ...
@miroslavaa31 Daj si ju v tehotenstve s kludom. Lebo pocas kojenia urcite to nie je dobry napad, Raz som ju zjedla, je v nej aj cibula. Maleho zdulo, no zarobili sme si na problem.
@miroslavaa31 tak nám ju ako tehotnym dávali viac krát v nemocnici. ..a akú dobrú! 🙂 pokiaľ v zložení nie sú surové vajcia, tak asi je to v poriadku. Tie z obchodu sú ok. Samozrejme ak sú v záruke a boli skladovane ako treba. Precitajte si zloženie. ..
Taketo temy na vecer a ja nemam doma tresku
Taketo temy tu a ja som hladna jak Cenkovej deti 😂
môžeš, prečo by si nemohla, hlavne si dávaj pozor na dátum trvanlivosti. alebo, predávajú aj tresku v jogurte, ak tak si daj takú, no bude to asi jedno
Práve som dojedla ....mala som veľkú chuť
Tehotne ženy môžu všetko tehotenstvo neni choroba neprehanajte to žiadna nečítajte blbosti. Jedine surove ryby mäso vajcia surové nejest inak na čo máš chuť kľudne si daj tiež so najprv takto stresovala lebo mi dala pôrodná asistentka leták čomu sa vyhnut ale som si povedala že je to zbytočne naše mami babky čo všetko jedli a jedla som bryndzu pastety všetko možné a dobre je 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pokial nebude tyzden po záruke, tak kludne