Test otcovstva ešte v tehotenstve

lady511
8. aug 2014

ahojte zaujímalo by ma,,či sa da robit niaka genetika alebo test otcovstva v tehotenstve,,či len vo vyššom štadiu alebo aj v rpvých týždnoch? dakujem

katka1981
8. aug 2014

@lady511, myslim, ze iba DNA, ked sa babatko narodi

nikawero12
8. aug 2014

@lady511 áno, určenie otcovstva sa dá zistiť aj počas tehotenstva, ale až po 12. týždni tehotenstva. Robí sa to analýzou krvi matky a otca dieťaťa. Len neviem či je tento test u nás oficiálne uznaný ako test na určenie otcovstva?

anatalia77
8. aug 2014

@lady511 viem,ze sa aj pocas tehotenstva,ale stoji to neskutocne peniaze. Robi sa z plodovej vody. Nie som si uplne ista,asi pred tyzdnom to zeny riesili na ceskom zenskom portali.

lady511
autor
8. aug 2014

@anatalia77
@nikawero12
@katka1981 dakujem baby ,,potrebovala som to zistit pre jednu známu

anatalia77
8. aug 2014

@lady511 no tak co som narychlo nasla na nete,tak sa to naozaj robi z krvi rodicov,je to do 8 dni a stoji to 1500 eur.

barbora59
8. aug 2014

a po porode zo slin to stoji niakych 300-350€

lady511
autor
8. aug 2014

@anatalia77 dakujem už som si to aj ja niako vygooglila a poslala znamej,,ona to chcela práveže v prvých týždnoch,,ale riadna šupa teda 😒

sofia02
21. apr 2019

Dobrý večer ja by som sa chcela opytat mojej Maminy známa momentálne to potrebuje zistiť a pomáham jej to hľadať že ako to funguje,keď v prvých týždňov sa to dá urobiť či je to 100% a kedy asi sa to dá zistiť? Dakujeme
@lady511

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre