Iba tak pre zaujímavosť, ak ste si robili “test” na určenie počtu detí a pohlavia s prsteňom vyšlo vám to? Mne to stále vychádza a stále rovnako nech si to urobím aj 100x, tak ma zaujímajú vaše skúsenosti 😃😃
Aj mne áno 😉
Áno, vyšlo. Vyšli mi 3 deti, dievča, dievča, chlapec a tak aj mám. Robila mi to kolegyňa, ktorej to vraj tiež vyšlo. Tak u mňa sa trafila na 100% 🙂
@dskjhfdlkdjhl rovnako ako test so sódou, alebo tie na určenie pohlavia z lekárne 😂 tie som nikdy neskúšala, ale tento mi urobila známa, robila nám to všetkým 4 ktoré sme tam boli a všetkým to vyšlo. tak takáto voľná diskusia 🤷🏻♀️
Robila som si to a pri oboch mi vysli dievcata kyore aj porodila 🤣🤣 takze verim nato
Nerobila som si taky test, ale viem o co sa jedna, tému som otvorila len zo zvedavosti a zaujala ma veta "test so sodou" ,to je aký? O tom som ešte nepočula 😀
Mna zase zaujíma to s tým prsteňom a počtom deti 😀 to sa ako robí? 😀
Cely zivot mi vychadzalo ze chlapec chlapec dievca a mam chlapca a dievca a ziaden potrat medzi tym
Takto som ti to našla na internete 😂
@doris11
Mám kamošky, ktoré na tomto fičali. Vraj na 100% to ukazuje správne, lebo to robili už veeela ľuďom a každému to vyšlo. Ja som mala dvoch synov, tretíkrát tehotná a od nich mi vyšlo dievcatko, tak boli natešené 😅 vraj na 100% to bude dievča. Hádaj čo 😁 mám troch synov 😅
Ďakujem 😂 idem to skúsiť 😂😂
Nám to robila spolužiačka na strednej, keď sme mali 18 rokov. Len tak zo srandy. Vyšlo mi presne to, čo mám. Ale kamoške vyšlo chlapec, dievča a má iba chlapca. Ale raz jej vyšiel pozitívny test a potom hneď potratila.
Vyslo mi dievca chlapec dievca kedysi strasne davno na strednej ked sme blbli s babami.jednej z nas sa prsten ani nepohol na poslednej stretavke sa rozhovorila ze deti mat nemoze diagnoza totalna sterilita..
Ja mam dceru 7r. vo februari som potratila a teraz cakam dievcatko. Tak asi ozaj na tom bude nieco..
Vyšlo mi pri oboch, aj s prsteňom aj so sodou 😃
Vyslo...zatial
Mne to nevyšlo, ale poznám ženy ktorým to vyšlo presne. Menej poznám takých ktorým to nevyšlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Toto ma asi taku vypovednu hodnotu ako meranie IQ kyvadlom😉