ahojte, prosím Vás, zajtra idem na test tehotenskej cukrovky do železničnej nemocnice na trnavskom mýte v Ba, boli ste tam niekto ? sestricka u mojho gynekologa mi vypisala vymenny listok, ale tam je uvedene len 2. poschodie, nic bližšie a tak som sa ponahlala, ze som si to ani nevsimla, ze nam nemam blizsie info.....na stranke nemocnice je gynekolog uplne niekde inde ako na 2. poschodi, vrelá vdaka za odpoved. 🙂
Volá sa to alpha medical, prídeš tam, vypiješ glukozu, odoberú ti krv zo žily, dve hodiny počkáš, potom ti odoberú krv znova a hodinu na to ti dajú výsledky.
@gp5
Baby prosim ako to taˇ vyzera? Je to klasicka hrozostrasna nemocnica alebo to centrum je trosku na urovni. Pytam sa preto ze nebudem mat kde nechat dcerku a rozmyslam ze by som tam isla s nou ale ak je to v budove nemocnice a budem musiet prejst cez celu budovu tak to moc nechcem, dakujem pekne za infosku
Ahojte, dievcata, prosim vas, objednava sa tam? alebo len pridem s glukozou hocikedy v tyzdni? Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to tuším na druhom, ako pôjdeš do nemocnice úplne vpravo ak si dobre pamätám, nerobí to gynekológ,preto je to inde.