Ahojte tehulky. Minuly tyzdrn som sa dozvedela, ze som tehu. Predpokladany termin porodu august 2018. Je tu este niekto s podobnym terminom?
Aj mne vychadza termin august.🙂
@princeznatn daj si do profilu termin porodu a hodi ta do augustoviek. Je nas tam viac
Dievcata, pridavam sa k vam. TP: august 2018 🙂
Uz vam bolo nieco vidno na sone ci ste este neboli u dokiho
Ja som bola dnes, mam aj foto.. Ale vidno bolo len gestacny vak a minizarodok. Ani knizku mi nevypisal. Objednal ma na buduci piatok, ze to uz bude vidiet aj akciu srdiecka..
Ahojte, dufam, ze nieco nezakriknem a mozem sa k vam pridat. Menstruacia meska 4 dni a 2 tehotenske testy boli pozitivne. Mala by som byt 4+3 no kvoli sviatkom idem ku gynekologovi az v januari
Ahojte kočky. Kedy ste prosim mali poslednú menstruaciu? 🤗🌞🌈
@1nikuska9 ja som bola prvykrat tak nejak ako ty a videl tam iba dajaku malunku bodku, aj hcg som mala nizke. Ale ovulaciu mam posunutu o nejakych 5 dni cize tyzden je tam rezerva. Ake si mala vysoke hcg prosim ta. Mne prvykrat. Stuplo v priebehu troch dni zo 43 na 145 a o tyzden uz bolo 2000 a 8 mm dutinka.
August je skvelý mesiac.🙂👍
Asi sa k vam pridám dievčatá 😊 Cyklus mi mešká 4 dni a aj test mi vyšiel pozitívne. Kedy prosím treba ísť prvý krát k doktorovi?
@nikussska265
Mne doktor povedal, ze najskor po 2 tyzdnoch meskania a ale ak by bol nejaky problem tak skor.
Ahojte augustovky. Ako pokracujete v tehu. Mate nejake tehu nevolnosti?
Ahojte. Tak aj ja mam termin v auguste k lekarovi idem zac.januara. Citim sa dobre len som stale hladna a v noci zle spim
Ahojte, aj ja rodim v auguste, teda dufam 😁👍 ze bude vsetko ok. chcem sa spytat ci je normalne ze mi vobec nieje zle. Okrem bolesti pŕs a svrbenia dlani a chodidiel nemam ziadne priznaky. Moze mi zacat byvat zle az neskor? Ako to je u vas?
Kočky, takto pred rokom som riesila to iste🙂) prijemne si zaspominat.. moje augustovcatko 2017 lezi uz vedla mna... zle mi nebolo cele tehu, prve mesiace som 4 kg schudla a potom sa to rozbehlo hore 🙂)) drzim vam prsteky vsetkym aby ste dotiahli do jula/augusta a tesili sa zo svojich rastucich bubliniek....
Ahojte zenicky ako tehulkujete 😀
Ahojte. Ja som bola dnes u dr.ale nepozrel ma len ma objednal v stvrtok na USG a potom mam prist k nemu. Mam nejake velke brucho posl.kramy boli v 12.11 5dni ale dr vravel ze to som uz mohla byt tehotna a este som mala tak ani zatial neviem ktory tyzden naozaj som.
A pred tym si mala ploske brucho? Mne sa tiez zda ze mi uz kus vykuka ale ja som mala letisko pred tym. A posledna MS 10.11. Mna uz aj zvracanie vychytilo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@krumpel uved v profile termin porodu a hodi ta to do terminovej skupiny 🙂