Baby, je prenejsi termin porodu podla ultrazvuku alebo poslednej MS ?
Velmi dobre si pamatam prvy den poslednej MS a na ultrazvuku mi posunuli termin o tyzden skor.
podla sona🙂
podla sona🙂
tak toto by zaujímalo aj mňa.mám rozdiel medzi pm a sonom asi 11dní,čo je podľa mňa dosť.cyklus mám ako hodinky každých 28 dní dostanem.a to som teraz asi 22tt.čo si myslíte o tom vy???
no ja beriem viac do uvahy asi to sono?! ked je to take divne, tiez som mala pravidelny cyklus kazdych 28 dni,.. takze neviem.
@barboritta ahojcek,si prvorodicka? co cakas a citis uz pohyby? 🙂
podla ultrazvuku, lebo my sme sa lekara pytali teaz na ultrazvuku ze kedy mam termin porodu ako vychadza a on povedal podla ultrazvuku teda poidla MS ani nespomenul a to vedel kedy som mala poslednu a podla toho by vedel aj kedy by bola. ale toto neriesil vobec. a tak verim porodnikovi.
podla MS sa mal maly narodit 2.12. podla sona mi posunuli datum na 11.12. maly sa narodil 16.12. takze asi podla sona je to presnejsie.
@petuskalm no podla poslednej menzes, aj nastup na MD ti lekar vypisuje podla terminu porodu - vypocitaneho podla poslednej menzes, samozrejme ak sa nedohodnes s nim inak. ja som sa dohodla islo o par dni. termin porodu som mala 3.7.2012 podla poslednej menzes. Podla tohto som mohla ist na MD 22.5.2012 ale ja som chcela ist 15.5.2012-tak termin porodu na ziadost o materske mi dal 26.6.2012 a moja mala babula sa narodila 24.6.2012. Na usg som cele tehu bola o 2tyzdne dopredu. A este lekari hovoria vzdy od poslednej menzes nnapr. donosene tehotenstvo je 37tt+0 vypocitane podla poslednej menzes.
@petuskalm no ja som treťorodička 🙂 pohyby cítim už vyše mesiaca.
Zdravím žienky potrebujem poradiť ja mám opačný problém my sme zas o necelé 2 týždne väčší,,,, momentálne už pomaly končím 34 tt podla PM a zajtra začínam 36 tt podla 3Dultrazvuku..... viete mi povedať podla čoho sa mam teraz riadiť,,,, mam 3 termíny,,,, prvý podla PM 9.4.2017 druhý podla ultrazvuku 31.3.2017 a tretí tiež podla ultrazvuku 27.3.2017 už som z toho na nervy.... dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@petuskalm ak mas 100% pravidelny cyklus, tak podla ms, ak nemas, tak podla sona pred 12tt