Ahojte som tu nova, velmi by mi pomohlo ak by sa ozvali tehulky, ktore pracuju ako opatrovatelka, zdrav. sestra a pod. Aktualne pracujem ako opatrovatelka a som v 13.tt. Nemam ziadne problemy, krv ok, citim sa dobre celkovo, ani unavena, a pri praci sa citim lepsie ako led sedim. Ako opatrovatelka pracujem v lahkej oblasti s mobilnym pacientom.nemusim ho dvihat a pod.len podat lieky, navarit, upratat doma. Moja otazka je je mozne aby som pracovala do cca 26tt? Nebude to vadit zamestnavatrlovi alebo rodine pacienta ze aom tehotna mozem s bruskom proste pracovat dovtedy,??😂 Dakujem za odpovede ak tu he biekto kto pracoval ajo opatrovatelka v tehu velmi mi to pomoze. Pekny dnik ❤️
Dakujem
@ukulela ... dufam ze do rodiny ktorej pojdem to nebude nahodou prekazat alebo tak..ja dufam ze budem ok musim este pracovat prislo to necakane😂😊
@jasmineahmed nie, nemalo by im to vadiť, pokiaľ máš mobilného pacienta a zvládaš to, malo by to byť v poriadku. Predpokladám, že si OP v Rakúsku, že? Ja tiež a poznám opatrovateľky, čo v pohode pracovali aj tehotenstve. Aj v tejto rodine, čo som teraz, je pacientka ľahký prípad a ja som sem nastúpila namiesto baby, čo šla na materskú, normálne dva mesiace pred pôrodom.
@bashka80 dakujeeem to som chcela pocut iba 😊😊😊 lebo ja som robila na sk zdravotnu sestru potom inde a teraz op ale v nemecku. A nevedela som si predstavit ze ako v tehu. Chcem aspon do 26 tt pracovat to by bolo super... dakujem pekny vecer
Dobr, den chcela by som sa poradit oraczjem na rakusku zivbist ako opatrovatelka v rakusku som c 23tyzdni a mam strasne velke brusko cestujem do prace 10hodin a mam pacientku sice mobilnu bo dementa dtrsdne zo zle zvlafam plačem som citliva ked musim ist fo ptace babka ma nepocuva nechce zdvihnut nohu tobi hlúposti som unavena cely den na nohach som cely deb pod stresom co zas vyparafi a aj v noci nechce spať vecne som smutna a pod tlakom bojim sa velmi o babo ale neviem to ovladat lekar ma nechce nahat doma a ja niekedy c noci ked myslim na to vsetko co musim v ptsci prezivat mam tlak na hrudu neviem dychat placem nespum a ked uz zadpum zas babka ide na wc a pak zas dookola cely den okolo nej od rsna nechce lezat robi bordel vyzlieka sa mudim sa hlzohynat no katastrofa uz nevladzem myslim si ze je to ohrozujuca praca pre mna a dieta a lekar to nrchce pochopit poradte prosím ďakujem
Ahojte prosím vás viete mi poradiť kde si mam stiahnuť antrag wochengeld prosím
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ak to nebude prekazat tebe - teda praca ti nebude sposobovat problemy - robit mozes do nastupu na MD - teda tyzdnov pred porodom. nevidim v tom vobec problem.