Takže, pri príležitosti svojho 9000eho príspevku otváram nové tehulky a mamulky. Verím, že než bude téma uzavretá, bude sa ma táto téma aspoň trochu týkať... 😀 Píšte, šťažujte sa, raďte, bavte sa. Život je taký krásny, aký si ho urobíme. 😎
A nejaké múdrosti veľmi k veci:
"Dávaj si pozor na to čo si želáš, mohlo by sa ti to splniť."
"Optimizmus nie je stav mysle, ale stratégia úspechu."
super madeleine, krasne si zacala 😀 Hodim na teba tehu virus 😀 😵 😵
hurraaa!! Mam si otvorit flasu? 😎
Aj ja drzim palce Made, btw super foto 😉
my sme si otvorili flasu vcera, po dvoch deci som si uvedomila, ze v pribalovych letakoch oboch liekov sa pisalo cosi ze nosmiem... 😀 No co uz, ale bolo skvele z Chille... odporucam, v Chille vedia robit vinko... mala som aj skvely napad na foto, ale kedze sa nemozem zohnut, musi to pockat... 😖
Baby, moc verim, ze mi to co najskor vyjde, aj bolesti prestanu a vsetko bude okey, lebo tak to ma v tehotenstve byt... 😎
Tiez sme mali naposledy chardonay from Chille a mnaaam. Aj v JAR vedia namiesat 😉
made a nebolo by dobré zamknúť part III? ja sa len tak na okraj pýtam.
made, tak sa ponahlaj k nam, budem drzat palce... a kedy zahajujete snazilkovanie?
emjeeeeee, kde siiii..? 😎
bubo, pisala som emjee, ked pride, zavrie.. 🙂
certica, z JAR neviem, ci som uz vino mala, ale z CHile uz viacere, aj take za 39,- aj take za 200 a zatial mi vsetky chutili... len si nepamatam mena a potom darmo hladam... 😒
petruska, no uz mam na muza dalsi hak... zalozila som tehulky, teraz uz to bude fakt trapne ak neotehotniem... 😀 😀 😀
made, no vidim to tak ze uz to mas iste 😀
nist, dosiel hlad, idem ho ukojit... 😎
Aj hlad uz sa da kojit 😕 , ci len ukajat 😀
no da, napriklad bozskymi spaghettami bolognese s velkou kopou syra... 😝 a ci ho ukojis alebo nakojis, to je jedno... 😀
made...hlad sa dá aj nasýtiť,zahnať,uspokojiť,potlačiť,prehliadnuť,vydržať asi ako chlapi 😀 😀 😀 😀 😀 to si píš, že sa pridáš, na čo chceš ešte čakať... 😀
takmer všetko sa da prirovnat k chlapom... praca, jedlo, alkohol, bolesti, stroje... 😀
helou baby, čo nové? ako sa máte? zuz je ešte celá? 😕
zuz sa si nechce delit o nadstandard 😅
(aale nie, snad je jej dobre ako je 😉 )
baby prosba neviete kde kupim elektricku motorku, auto alebo stvorkolku?
darcek na vianoce pre mojho synovca,co si tam sadne a ficiii si,nemam ani ponatia kde by to mohli mat
Ahoj kocky, dnes som bola tusim nejaka mrtva, skoro cely den somrespala 😅
alex, mas narok 😉
a vobec, o mesiac sa uz asi tolko nenaspis... 🙂
Corina, my sme minuly rok kupovali chlapcom elektricky dzip v Rakusku a tam to vyjde o polovicu menj penazi ako tu,odporucam.
ahojte...pekný večer sa praje 🙂
no, tak ja som presvedcena, ze ziadna liecba nie je taka dobra ako moj termofor... 😔 je to hroza, co len so mnou bude... a sefka mala "velku radost" ked som jej oznamila, nech so mnou nepocita... ☹ som z toho nestastna... aj chalani z teamu su smutni, ze v piatok asi nebudeme spolu chlastat... 😅
idem spat, cely den sa povalujem a potom nie a nie zaspat.. 🙄
A coze, este buvame? 😉 neva, aj my ideme 😀
ahoj toni tak co uz mas vychadzky mi sme dostali od 14,00 do 16,00
dorotka nie si náhodou vyfotená v novom čase pre ženy v članku o 3D uzv? 😕
hej aj tam som mi vcera svokra volala ale ja som to este nevidela ja som vo viacerych casopisoch len zatial neviem v ktorych vychadza to postupne zatial som objavila tri ked ma fotili zabudla som sa spytat z ktoreho su casopisu az postupne zistujem ze ich bolo viac 😉
ooo tak to si slavna. 😀
Ahojte, mne je dnes dost hrozne, lezie na mna chripka 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
made super, tak dufam ze sa coskoro pridas 🙂