Ahojte. Prave som zistila, ze cakam dietatko. Problem je vsak ten, ze ocino je moj kamarat, ktory mi prednedavnom po mojom citovom vyleve oznamil, ze vztah nechce. Ma ma vraj rad, ale nemiluje ma. Ako sa mam teraz postavit pred neho s touto spravou? Bojim sa, ze si bude mysliet, ze som otehotnela naschval... ☹ neviem co si mam pocat
@kika91 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ist-k-lekarovi/
takže o bábo si sa pokúšala len ty? alebo ten priateľ je iný ako tento aktuálny kamarát? alebo ako to vlastne je?
@kika91 uz si pocala.. Ale nie o tom. Ved si to vyries s dotycnym, nikto z MK vam pri tom nesvietil a nemoze vediet ako bude reagovat.
Neviem preco by som mala byt rodicom na krku? Som zabezpecena a zijem vo vlastnom. Chranit sme sa chranili...
@kika91 dievcata ta tu rozmetali..tak ste si len uzivali..no co. Mali ste si dat pozor,ale to uz je jedno.skus mu to povedat,uprimne a uvidis ako sa zachova.bez toho abg si mu to povedala sa nepohnes.
@lovelysadie ano, lebo som urcite prva ktora sa po dlhorocnom vztahu zaplietla len tak prilezitostne... Pozor sme si dali, ale stalo sa. Uvidime co povie. Poradim si aj sama, nutit ho do nicoho nebudem
Máš mu to povedať. Je otec a bolo by voči nemu fér, keby vie, že sa za pár mesiacov bude niekde po svete pohybovať jeho potomok. Ak už s niekým raz spí, musí počítať i s takouto možnosťou. Aj keď dotyčnú neľúbi. Koniec koncov dieťa ho ešte nezaväzuje ľúbiť ťa.
To je jedno,co si bude mysliet,je otec,resp.bude? Bude. Ved to neznamena,ze si ta musi zobrať atď. Byvat mas kde,ako pises, vysudis vyzivne a budes fungovat,ked sa uz stalo, tak sa neodstane 🙂
@katarinamarkova aha, no pekne 🙂
Ach jaj...tieto kecy o tom ako ,,sme si davali pozor,, tak existuje aj tabletka PO napr. Escapelle ... keby sme nevedeli.
Neviem či sa s nou nevyspal len ,,z lutosti,, kedze ju nema rad ako partnerku, ona urobila hysak ....no nech je ako chce asi by mu to mala povedat.
@kika91 bud uprimna povedz mu to nebolo by to fer je predsa otec aj ked nechcel a uvidis ako sa zachova
@kika91 nie si ani prva ani posledna co bude slobodna mamicka.. je az smiesne kolko skvelych zenskych je na konovi co pred svadbou do postele s snikym nevliezli a nemali ani prilezitostny sex.. hold slovensko je take katolicke lol... kazdopadne na vzztah zabudni ak by aj nahodouvzal na seba zodpovednost neboli by ste spolu stastny kedze tam laska z jeho strany nebude..ale ako otec to m pravo vediet a aj sa k tomu ako muz postavit a zacat prispievat az sa male narodi... casom streetnes takeho co vas bude mat oboch rad a isto bude skvely nahradny tata... hlane mu to povedz bez emocii a neponizuj sa neakym prosenima podobne oznam mu to a uvidis reakciu ... byt mamou je uzasne a da sa to zvladnut aj bez muza ...
Dakujem za uzitocnejsie rady. Baby, tie krute nazory si nechajte pre seba. Chybu som spravila, a budem aj znasat nasledky. Prisla som si sem pre radu, popripade najst niekoho kto si podobnu cestu uz presiel. Nepotrebujem, aby ste si do mna este aj kopli....
ja to nechapem damy, dotycna je v blbej situacii a vy jej este viac nakladate a hned odsudzujete. Btw. ak sa ludia pri sexe chrania asi im nenapadne na 2.den zhanat escapelle - jedine ak clovek vie xe sa nieco pokaslalo. Ziadna antikoncepcia nie je 100%. Kamos by sa k tomu mal postavit zodpovedne, a ved dnes nie je nic strasne mat dieta mimo manzelstva. Vela ludi je rozvedenych\rozidenych a maju deti. To ze ste kamarati a mate (snad) dobry vztah medzi sebou moze byt len vyhoda. Treba sa prestat bat a povedat mu to, stratit nemas co podla mna.
@kika91 nie je to chyba.. vezmi si mna.... dr mi povedal ze ak dieta niekedy budem mat tak s odretymi usami... pruatela som mala a diet anikde priatel vymeneni a s dalsim tiez nic.. kupila som si psa a zmierila sa s ym ze proste hld dieta nebude.... flasa moravskeho vina kamos vecera atd a jedna jedina noc o mesiac som zistila ze som tehotna.... pre zeny tu na mk som k...a kedze som sa vyspala s kamosom pre mna zazrak vdaka ktoremu som mama.... kazdy nech si to nazzyva ako chce ... radsej sama s dietatom a stastna ako s neakym hnupom na krku a tvarit sa ze sme super stastna rodinka a potom tu vypisovat z oveho nicku aka je nestastna ako ju manzel podvadza a 3 decka na krku hlavne ze splodene v manzelstve .... ja som si ho zavolala ukazala celu kopu tehotenskych testov ... oznamila som mu ze bude otec ale na vztah nech zabudne a ma 9 mesiacov na rozmyslenie ci sa chce zapajat do vychovy al nie ... nechce... po dlhych rozhovoroch sme sa dohodli ze malu necha tak kedze on na nu cas nema a byva inde ako ja... az sa mala rozhodne ze ho chce spoznat branit jej v tom nebudeme a je na nich ci si utvoria vztah .. ale peniaze mi nedava a ani by som nechcela je to moje dieta .. on mal moznost nechcel ... tak nieje ani v RL nic.... a aj ked som unavena a sama na vsetko daleko od rodiny a kamaratov moje rozodnutie by sm nezmeneila a mat sa prespat aj s celym futbalovym timom keby mi niekto povedal ze z toho to dieta mat budem tak ver ze to spravim .... a kludne mi mozete zavidiet naozaj som neskutocne stastny a spokojny clovek a moje dieta tiez ...
@kika91 absolutne neries niektore vedia byt mudre a krute este predtym ako vedia ako sa veci maju kasli na to uzivsj si tehotenstvo je najkrajsie obdobie zeny tes sa dieta je dar a u mna to najlepsie a najkrajsie co mam a nikdy by som nemenila 😄 drzim ti palce a presne ako pise @silviat nebudes ani prva ani posledna slobodna mamicka tvoje dieta ta bude milovat najviac na svete ci budes s nim sama alebo budete dvaja
Ked čítam tieto farizejské reči ach.. Myslim ze rady co mala robiť a neurobiť sú zbytočne už teraz. Všetky ste sväté a s nikým okrem muža svojho ste nespali až po svadbe 😂 Povedať by si mu to mala, a to ako sa ktomu postaví je na ňom. Prinútiť milovať ta sa nedá dieťaťom, to asi vieš. Ale môže sa ktomu postaviť ako chlap a pomáhať ti. Držím palce
@silaviat teraz si ma rozplakala 🙂 moj nastastie hnup nie je. Je to uzasny clovek a sme najlepsi priatelia uz vela rokov. Slovo dalo slovo, obaja slobodny, tak sa nam vytvoril vztah. U mna sa prehlbil, u neho nie. Ale bol korektny, porozpravali sme sa o tom a mame nadalej super vztah. No som zvedava ci ostane aj po tom ako mu poviem o malom. Uvidime.
A pre tie najmúdrejšie aj antikoncepcia môže zlyhať
Moja dobrá kamarátka otehotnela tak ze im praskol kondom, na to užila tabletku po a aj tak ostala tehotná, bohužiaľ potratila neskôr, ale žiadna ochrana nie je 100%, takze nepíšte ked neviete akým spôsobom sa chránili
Neviem, preco ta tu tak neskutocne sudia, uplne mi je z toho zle a to sa ani mna netyka! Nezijeme v stredoveku a zeny maju pravo rovnako ako chlapi mat sex pre radost, to je ludska potreba. Urob to, co je najlepsie pre teba a nestaraj sa, co si myslia ostatni. Na potrat ta nikto ist nemoze donutit a naopak ani nechat si to v pripade, ze ty nechces, a to ani otec dietata. Podla zakona musi otec platit vyzivne na svoje dieta, ci ho chcel, ci nechcel. Povedat by si mu to mala, ak si to dieta chces nechat, ak nie, tak sa o zakroku ani nemusi dozvediet, je to na tebe. Sudte si takyto nazor kto chcete a ako chcete, ty sa o to dieta budes starat do konca zivota, je to tvoje telo a tvoj zivot.
@lubalie súhlasím so sexom pre radosť a neprekvapuje ma nič. Ani suloziaci zadani,ani suloziaci hlava-nehlava,ani ženy ktoré majú na každý prst piatich,ale bez antikoncepcie????? Jedine,že by bol pri prachoch, tam ju netreba, to je iná vec.😀
@katarinapekna tabletky sice neberiem, ale pouzivam pesar. Ako sa vsak ukazalo, nic nie je 100%ne
Nic v zlom, ale beriem to realne ako to clovek ked sa na to pozrie vnima a nejde o sudenie, ale prva co vacsinu zien co maju aj nieco odzite a snazia sa radit atd...., je tu vela tem o vseliakom tehotenstve a titulok tehotnej s kamosom a uvodny prispevok moze vyvolat rozne nelichotive dedukcie, sama slobodna mama, asi bez prijmu, pyta sa co robit, kazdy vie ako je to tazko atd...cize za mna zahodit polemiku o odsudzovani a klidecek..co uz teraz, povedat mu to povies, napisala,ze nic nechces, ale podla toho co si napisala potom, asi podvedome cakas nejaku reakciu, lebo boli ste kamosi s vyhodami a tam jeden caka vzdy viac...v prvom rade si ujasni, ci od neho ocakavas poziciu, ze ja nic nechcem alebo povies, ze mas zaujem o jeho podielani sa na vsetkom, co sa tyka financii, ak pracujes 270 dni budes mat narok na matersku a kocikovne, pridavok na dieta, ak nie tak rodicak a kocikovne a pridavok..byt mas cize, doprosovanie ak z neho nic inteligentne nevypadne aspon mozes vynechat...a hold pre buducnost...nepoznam kamaratov s vyhodami co by dopadli dobre, cize ked uz budes tou zodpovednou mamou, tak uz len vztah a rozum do hrsti a mysliet hore a nie dole...drzim palce
milovať sa bez lasky ako?
@lubalie
@jeennyv
@mell_j
@gabrielita3 dievcata, ale ved citajte hore ten link. Je to vymyslene cele, autorka este v aprili tohto roka pisala ako sa s priatelom snazia o dieta uz nejaku dobu. A sups zrazu september, uz je asi aj rozidena, uz sa nejako dlho stretava s dlhorocnym kamosom a zrazu bum tehotna. Tej z toho tehotenstva, asi troska zasibkalo...
@liv1 tato tema je skor na hadku .... Clovek uz ani nemoze verit co tu kto popise
@kika91 Niesi prva ani posledna ktorej sa toto stalo... Pokial ste mali ochranu a aj tak si otehotnela tak to nieje len tvoja chyba ale aj jeho.... To ze si sa vyspala s kamaratom, na tom predsa nieje nic zle a nemozes za to co sa vam stalo, bohuzial malo to tak byt... Musis mu to povedat, a uvidis ako to dopadne... Drzim palce nech je vsetko ok 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kika91
Naco lezies do postele s niekym s kym ani nechodis,nezijes a vies ze s tebou neplanoval buducnost?...
Co chces pocut,citat?
Ze super ved vsetko bude ok?
budes rodicom na krku ktory ta budu zivit najblizsie 3roky...