ahojte.najde sa tu niekto kto ma za sebou dve sekcie a je znovu tehu al.bol? mam 5 apol.rocneho a 7mesacne a pravdepodobne sa nam to asi postastilo znovu.mam obrovske obavy nakolko som velmi kratko po druhej sekcii.mala som pred viac ako mesiacom kramy prvy krat.davali sme si pozor no kramy som nedostala a meskaju mi.je mozne ze som opät vtom a nedokazem sa s tym vyrovnat ze sme neplanovali a je to tu opät...hlavne sa bojim ako to zvladnem ja nakolko moje 7 mesacne dieta od narodenia spi velmi malo 20 minut denne.trosku sa to zlepsuje ale je to tazke.mate niektora skusenost ze ste boli tehu tak skoro po sekcii? ako ste to zvladli?tehu, porod a dve male deti?
Ms nemusi byt este pravidelna.... kludne prist nemusi,alebo moze meskat a neznamena to tehu. Moja mama robi na gynekologickej klinike a odporucaju ze po 6mesiacoch nie je problem s dalsim babom. Poznam vela maminiek s dva a viac sc
dik.upokojila si ma maximalne.po prvom som dostala ms v jeho 4mesiacoch tiez po sekcii a bola pravidelna.cely zivot mam uplne pravidelnu preto som z toho nervozna ked mi meska a viem ze to moze byt aj tehu kedze sa stane....dakujem hadam budes mat pravdu🙂
no ibaze ja som v priebehu jedneho tyzdna - za 5 dni presne stratila uplne mlieko.vycitala som ze ked zena otehotnie tak moze ten tehu hormon sposobit stratu mlieka alebo rapidny pokles.mama akurat par kvapiek.nie je toto dostatocny dokaz tehu? neviem.vzdy som mala kramy presne pomaly na hodinu.preto neviem teraz nacom som.uvidim.pockam este tyzden a ked sa nedostavai pojdem kupit testik🙂len som chcela vediet ci sa tu najde niekto kto je po sekcii a tak skoro po nej otehotnel...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som otehotnela rok po druhej sc (ta bola dva roky po prvej, cize vsetky tri v dost kratkom case) a tehotenstvo bolo uplne bezproblemove, az by som povedala, ze najlepsie zo vsetkych troch, ziadne bolesti jazvy, pichanie, ci ine problemy... a to iste zotavovanie po sekcii, uz po tyzdni som bola viac-menej fit.
hlavne sa nestresuj, este nie je iste, ci si vobec tehotna, po porode chvilu trva, kym sa cyklus da do poriadku 🙂