Tehotná, mala som DANU. Je dieťa zdravé?

ajduska11
28. jan 2010

chcem sa opytat ci mi vie niekto poradit, mam zavedenu DANU (vnutromaternicove teliesko) a predsa som otehotnela. rozmyslam o tom si to dieta nechat bolo by to moje tretie ale doktorka mi radi nech idem na interupciu. ja mam iba strach ci to dieta moze byt zdrave ci nie. Dakujem

garonka
28. jan 2010

ajduška prečo doktorka radí interupciu? je to tvoje rozhodnutie nie? kvôli nejakym zdravotnym problemom?

ajduska11
autor
28. jan 2010

no ona mi hovori ze som to dieta aj tak nechcela a ze ona mi nevie povedat ci to dieta
bude zdrave ze az ked sa narodi a ja nechcem riskovat ze budem mat chore dieta a neviem co robit

garonka
28. jan 2010

ajduska ona to nema skade vedieť či budeš mať zdrave dieťatko alebo nie ale nakopala by som tvoju doktorku ake navrhy ti dava, nik nevie či babenko bude oukej
len sa rozhodni tak aby bolo všetko dobre 😉

ajduska11
autor
28. jan 2010

no ved to teraz ma syna 4 roky, dceru 1rok 4 mesiace a neviem sa rozhdnut zatial co som citala nejake baby vsetky boli na interupcii ale neviem preco ci to nechceli ci co

jaja25
28. jan 2010

Ajduska, garonka má pravdu. Ani nevieš kde v ktorom mieste sa bábatko uhniezdilo. Tiež si myslím že tvoja gyn nemôže vedieť aké bude babatko a tlačí ta do toho aj kôli sebe- možno, aby si ju nevinila.... Neviem...

crawler
28. jan 2010

ajduska: a proč by mělo být děťátko postižené? Pokud se špatně uhnízdí, tak potratíš samovolně, ale pokud je uhnízděné dobře, tak bude vše ok...nebo je DANA na nějakém chemickém principu, který poškuzuje plod? Jdi k nějakému jinému dr. ať ti udělá utz a rozhodni se na základě svých vnitřních pocitů, aby jsi nelitovala 😉 Přeju moc štěstí!!!

danu
28. jan 2010
ajduska11
autor
28. jan 2010

dakujem ved ja si myslim ze som teraz hlavne v soku ako sa to mohlo stat dozvedela som sa to 23.1 v nedelu a nevieme s muzom co robit chceli sme tretie dieta ale nie tak skoro ved sa mi zda ze vikina je este prilis mala keby to tak bolo o rok clovek uz nemoze verit ziadnej antikoncepcii jedine co bolo na dane dobre je ze som nemusela rozmyslat ci som si dala tableku alebo nie ale ucinok na prt

furaha
28. jan 2010

co jsem slyšela, tak je tam riziko potratu. prý se to tělísko i vyndavá - riziko je asi stejné - ale když už, tak lepší dříve nežli později.

moc mě mrzí, že jsi v takové situaci - fakt nezávidím. na tvém místě bych žhavila telefony a pídila se po názorech, co je nejlepší.

sabinecka
29. jan 2010

Ahoj i moje maminka otěhotněla přes danu. Danu ji odstranili a donosila zdravou holčičku.
Ségra má už 17let a krom puberty ji to nijak nepoškodilo 😉

editah222
29. jan 2010

Moje mamka taky měla DANU a 2x otěhotněla - já i ségra jsme zdravé 😀 😀
A pokud vím tak obě i docela normální 😉

naty
29. jan 2010

Moje mamka měla taky Danu a brácha se mi zdá v pořádku... 😉

brisilda
29. jan 2010

ajduska ja som sa tiez uz stretla s jednou pani ktora rodila spolu somnou pred 7 rokmi a tiez otehotnela ked mala zavedenu Danu a mala je v poriadku takze nepocuvaj doktorku teliesko si daj cim skor vybrat a pokracuj v tehotenstve 😉

kosta123
10. feb 2011

@ajduska11 - ako si sa rozhodla???

pepe4488
22. sep 2012

Ahojte takže tak isto som mala zavedenu Danu a tak isto som otehotnela... Myslela som si ze sa tomu da verit no neda dnes sa neda verit ničomu... Zmenila som gynekologa lebo s mojim som nebola spokojna nevedel mi na nic odpovedat bol uz stary... teraz mam noveho a ten ma uistil ze anti nema ziaden vplyv na plod dietatka cize bud kluda... a drzim prsty 🙂

pepe4488
22. sep 2012

Rada by som sa opytala ci je normalne ze citim take bolesti v podbrušku akokeby pred menstruaciou je to normalne??? ma stym niekto skusenost???

bianca
22. sep 2012

je to sice stara tema ale otvorila sa tak vysvetlenie

ziadna Anca nieje 100% tak ani DANA nie.Tu neide o chemiu preco sa doporucuje interupcia ale ide o riziko ze sa teliesko vrastie do tela babatka.A vie narobit velku sarapatu.

janinah
22. sep 2012

@ajduska11 máš v profile dve detičky,čiže to tretie? 😒 ak chceš,napíš ....o teh. s Danou som počula o dvoch prípadoch,deti zdravé,marí sa mi,že vtedy sa Dana nevyberá,až pri pôrode sa vypudí

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre