Ahojte, chcem sa opytat, zatial som este len zistila, ze som tehotna, pracujem ako fyzioterapeutka, venujem sa imobilnym pacientom - dvihanie, pasivne precvicovanie a som v kontakte s roznymi infekciami v nemocnicnom prostredi... Myslite, ze ma gynekolog vypise na PN? Ak nebudem mat ziadne zdravotne problemy, od ktoreho tyzdna tehotenstva ma moze najskor vypisat na PN? Za vsetky odpovede dakujem. 🙂
Vypise ta na marodku hned od nasledujuceho dna ako k nemu prides
Ale ona sa zrejme nemá kam dať preradiť, veď to je jasné, inak by sa nepýtala. Myslím,že určite môžeš isť na PN.🙏🙂
@sissy27 tehotne nemaju vychadzky, resp... Chodia si kam chcu bez nich
Jasne ze ta vypise, si v rizikovom pracovisku, nemusis mat zle diagnozy
@19mylittlepony83 dieťa má už 5 rokov, už je to asi jedno 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lea92 skús najprv využiť možnosti, ktoré ti ponúka zákonník práce - písomne oznám zamestnávateľovi tehotenstvo a požiadaj o preradenie na inú pozíciu, vhodnú pre tehotnú. Pokiaľ takúto pozíciu pre teba nemá, tak budeš mať pracovné voľno s náhradou mzdy.
Si tehotná, nie chorá... Ak sa dáš na PN, tak sa zbytočne pripravíš o príjem a ešte budeš aj limitovaná vychádzkami, ak nejaké vôbec dostaneš.