Ahojte,
mrcha mi meska 2 tyzdne a 4 testy som mala s //. K lekarke mam prist az o tyzden. Ale: ja nemam ziadne ine tehu priznaky ako tu vsade vypisuju babenky. Ziadna nevolnost, ziadne caste mocenie, ziadne chute - nic. Mozno trosku napate prsia, ale len trosicku. Je to mozne, ze sa testy vsetky zmylili?
ani ja som nemala ziadne priznaky...iba ma zacala palit zaha a to som si myslela ze som nieco pojedla.. lekarka ti urobi usg a uvidi sa mozno ti vezme krv na hcg a tiez sa uvidi.ak si v tehu tak ti gratulujem! 🙂
ani ja som nemala priznaky.Myslela som si ,ze lezie na mna chripka(v juny) 😉
Ahoj kosicianka1,nie nemyslím si, že sa mýlili, keď boli až 4, ako dlho si asi tehotná? Moja švagriná bola tehotná 3 týždne, keď test bol negatívny a ani nič necítila. Až na konci 5 týždňa jej bolo 3 dni ráno trochu zle, ale inak tiež nič. Dnes je vo 8 týždni a sťažuje si len na močenie. Inak nič, každá z nás je individuálna bytôstka. Nemusíš mať žiadne príznaky a to močenie príde, časom ako bude bábo rásť a tlačiť na mechúrik. tak neboj a inak gratulujem a držím palčeky.
sandrika no a priznaky dojdu vacsinou az ked sa dietatku zacina tvorit vlastny obehovy system okolo 7-9tt ja som asi od 7 alebo 8 tt zacala blinkat
froschka a do vtedy si tiež namala žiadne príznaky? Ja sa totižto otehotnieť len snažím a už dva dni - obdeň som sa tento týždeň zobudila a bola mi zle. Blinkala som len ten druhý raz bez toho, aby som niečo zjedla. Keby som však bola tehu tak je to dnes len 12 dní a myslím si, že by to bolo skoro.
Inak teraz mimo tohto pobolievala ťa v začiatkoch aj hlava?
mna akurat pred blinkanim boleli cicusky a to az tak ze som na nich nemohla lezat.a baby sme rozne niekto ma blinkanie uz skor lebo organizmus asi este nechape ze tehotenstvo sa mu podarilo xi xi 😀
a citala som ze ti vysli 4 tehu testy xi tak sa neplaaaaaaaas a teeeeeeeeees xi xi a k dr mas cas nech ked uz prides z toho aj daco mas a uvidis srdiecko tlkotat 🙂
4 testy s // vysli mne 🙂
no tesit sa este dopredu nechcem, pockam na uzv. len citam ako maju vsetky tie babenky rozne priznaky a normalne skoro mi je luto, ze ja nic a necitim sa ako pravoplatna tehulka 🙂
ale na to je este asi casu dost, tak nestresujem, diky za rady
ahoj kosicanka1
Ja som 15tt a doteraz mi je super skoro ziadne priznaky.Na zaciatku tehu som len byvala strasne nervozna a to som ani nevedela ze som este tehu,ale dufala som 🙂 test tiez vysiel pozitivny,ale tak isto som nemala ziadne priznaky a vlastne do teraz ani skoro nemam,len caste curanie a bolest a citlivost prs to je skoro asi tak vsetko tak neboj a gratulujem 😉
Kukuk kosicanka1! Mne tiez absolutne nic neni a som v 9tt. To je individualne🙂) Ale ved chod k lekarke hned, stoji to za to, vidiet tu bodku na monitore🙂) Nadhera! Blahozelam! Ked su 4 testy pozitivne ani nepochybujem. 😵
Vela stastia!!!
no k lekarke sa chystam o tyzden, skor mi to nevychaza bude prec sluzobne 4 dni, taze tak. tiez dufam, ze to vyslo a tesime sa veeelmi.
len sa cudujem, ked citam niektore prispevky ako sa baby trapia a ja zatial nic 😉
Veď buď rada, neboj aj to príde prinajhoršom budeš mať vytúžené bolesti, keď začne maličké kopať, to pocítiš určite.
😀
baby, mne nebolo nic cele tehotenstvo, akurat, ze som sa citila ovela lepsoie 😉
Ahojte baby pripajam sa do debaty. Ja som tehotna 18 tyzdnov, a do teraz nemam ziadne teh. priznaky, ziadna nevolnost, ziadne mocenie proste nic. Dokonca ani brusko este nejako zvlast nevystrkuje. Ja mam pocit, ze tak ako arabela sa jedno rano zobudim a bude to. takze ziadna panika
bud rada, ze nemas ziadne tehu priznaky! 😉
u mna sa objavili cca v 8tt, dovtedy nic a niektore baby nemaju v 1.trimestri vobec ziadne problemy, takze si to vychutnavaj, nemas dovod sa obavat 🙂
kosicanka uzivaj si, ze ti nie je zle a podobne. mna nevolnosti vyradili zo zivota skoro na mesiac. bola som uplne zufala a muzovi som hovorila,ze budeme mat jedinacika,kedze sa nam nepodarili dvojicky, ze ja uz znovu tieto nevolnosti prezivat nemienim. Ale uz ma to preslo. A su kocky, ktore su na tom omnoho horsie ako ja. Takze ako som uz napisala vyssie tes sa a uzivaj si to okolo 20tt pride kopkanie a to uz budes citit urcite 🙂
baby drzte sa aj ja by som tak velmi chcela malicke do bruska ale mam smolu no vam vsetkym zelam krasne tehulkovanie 🙂 velke bruska a ziadne problemy
loss drzim palceky nech sa snazilkovanie konecne vydari a 🙂 🙂 pridas sa ku nam tehulkam 🙂
no olinka dakujem u nas je to tazsie my sme o dve miminka prisli ja ked otehotniem je dolezite malicke donosit ale dakujem ja verim ze raz to dokazem
a co ty uz mas velke brusko?
nie, hoci uz trosku trci. este zapnem jedny nohavice ci dvojo a jednu suknu 🙂 dufam, ze aj u nas bude vsetko v poriadku. moja mamina mala tiez 2 anjelikov medzi bratmi a mnou.
olonka drzim ti palceky a neboj tvoj drobcek sa ma urcite dobre,pekne rastie a uz sa tsi na maminku a tatinka.Tak pekne papaj aby rychlo rastlo a ani sa nenazdas a bude maj 🙂
kosicanka1, ja som na tom tak isto ako ty. Som v 9tt a nic mi nie je, mna ani prsia nobolia a ani neboleli. nevolnosti nemam, asi 2 krat mi bolo zle, ale inak nic. Takze hadam je vsetko ok, dozvieme sa v piatok 😵
bybi jasne ze je vsetko v poriadku neboj 🙂
no dufam lossik, a ako sa mas?
no namam sa cim chvalit ale co uz 😖
a co ty malicke poslucha?
malicke asi poslucha, ani neviem ze ho mam 😀 zatial ma netrapi nevolnostami ani nicim inym. Dufam ze bude take dobre aj ked sa narodi 😀
a co si taka smutnucka?
bude urcite,mozno sem tam aby ste vedeli ze ho mate 😉
no baby,
ste ma potesili, ze nie som takyto pripad sama, nie ze by mi tie tehu problemy chybali, ale som sa chcela informovat, ze co a ako.
dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, podla mna zbytocne panikaris. tehotenstke priznaky sa mozu ale nemusia dostavit.