Prosim Vas, uz treti den mam nejaku crevnu virozu - hnacky. Neviete mi poradit, co si na to mozem dat?Nemozem nejako uskodit babatku?
ahoj Adulik, ja som mala tiez par dni hnacky, v lekarni mi poradili zivocisne uhie, ale nejak mi velmi nezabralo. bola som v pondelok u svojej lekarky a dala mi Smectu, a uz to zacina byt v pohode. Ale bola som z tych hnaciek vycerpana, tak ma vypisala na PN, tak som cele dva dni zatial prespala 🙂 uskodit babatku by to nemalo, keby to trvalo prilis dlho, mozes byt akurat dehydrovana
Mne tiez dala doktorka Smectu, ale mne osobne to nezabralo, vracala som 4 dni vkuse a mala tiez hnacky. Tak potom mi museli na pohotovosti pichnut injekciu - Torecan, zabralo to ihneď a nasledne mi predpisali cipky Torecan. Tie stacilo vyuzivat dve a bol pokoj. Tak zle ako mi bolo prave ten tyzden na Vianoce tak mi asi nebolo nikdy, bola som v 3 mesiaci tehotenstva. A vraj ten Torecan neuskodi babatku, tak dufam, ze naozaj malicke bude v poriadku.
Mne doktorka poradila kupit Smectu a tabletky Endiex (take ako zivoc. uhlie)....samozrejme vela pit inak hrozi dehydratacia...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Adulik hlavne vela pi aby si sa nedehydrovala, neboj babo bude v pohode, v lekarni ti nic neporadili? Skus sa spytat na zivocisne uhlie, ale ved oni by mali vediet co mozu tehotne, neskusala si zavolat? Drzim palce.