Ahojte - Zjedla som vlocky spotreba do 21.7 a je 27.7 boli prevarené v mlieku a banan a hrozienka ( klasická kasa urobená) vadi to ?
Záruku o 6 dni som si všimla až po zjedeni 🤷♀️ môže to ublížiť mne alebo bábätku?
Vďaka baby ❤️
@juliavolna však to je po spotreba len pár dni, nie pol roka a navyše je to sucha potravina. Čo sa tam má akože pokaziť?
Nic sa ti nestane a nestalo by sa ti nic ani keby boli rok po uplynuti minimalnej doby trvanlivosti.
@juliavolna nič sa Ti nestane. Držím palce!
Vlocky??? Urcite nie. Ved to je 6 dni rozdiel a na takychto suchych potravinach sa uvadza datum minimalnej trvanlivosti. Takze maximalna moze byt vies aka… pokym tam nebudu chrobaky, plesen, nebudu smrdiet atd. To iste s mukou, ryzou, cestovinami.
Keby zjes sunku alebo mliecny vyrobok po zaruke, tam by mohol byt problem, ale aj tie maju este istu dobu po zaruke trvanlivost. Vzdy sa riad chutou, vonou…
@dzulli1980 dakujem
@pribinak neviem
@vanilkovazmrzka vďaka
@zenulkaaa vďaka , nevšimla som si nič take . Tak snáď nie , prevaralo sa to v mlieku
akoze suche vlocky? Tie kludne aj rok po zaruke... pokial nie su zatuchnute ci plesnive...
@cookie29 nič take sme si nevšimli
dievčatká koľko máte rokov? to ozaj? 6 dní po záruke a takáto otázka?
Nič sa ti nestane,
@juliavolna to je datum minimalnej trvanlivosti. Snad ti netreba vysvetlovat vyznam slova minimalny…
Takze klidek, pohoda a nohy vylozene 😉
Vacsina produktov ma MINimalnu trvalnlivost, cize je mozne, ze to nebolo ani zle.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie ... možno Ťa akurát fajne prečistí, ale inak je to OK.
@juliavolna