Ahojte..najdem tu nejaku snazilku alebo maminu ktora ma min. 100 kg? Potrebujem sa porozpravat.. ☹
Nemam chvalabohu..len som otehotnela a mam strach 🙂 velmi sa tesim ale aj bojim
No ja som mala 60 kilov ked som otehotnela a skoro 100 ked som rodila. Uz nikdy v zivote by som sa tak nevyzrala. To bol horor, kazdy jeden pohyb bol horor.
Na tvojom mieste by som si dala fest pozor na vahu aby si zbytocne nepriberala lebo rodit ked sa nemozes hybat je fakt sialenstvo.
Ano pribrala vyzrala som sa ako hroch, nevladala som ani dychat nie to este dychat pri porode. Pri mne sa vsetci zdravotnici vzdy zhrozili 😀 Ale zas aby som vliala nadej pribratym tehuliam som mesiac a pol po porode a zostava uz len dakych 15 + 🙂
Môžeš aj mne napísať IP 🙂
Kazda sme aka sme..niektore za to mozu..niektore nie..prestanme sa osocovat a tesme sa ze to spolu zvladneme
ja mam 189 cm a vahu okolo 85. Do porodu naberem urcite aspon na 100kg co je sialene.. ako moze mat jedna zena 100kg . uoone som z toho mimo... po porode bezim s vajickom do fitka.... :/
Ale, odbočili sme trošku od témy - ja som pri oboch deťoch pribrala +15kg a to je moja momentálna váha 177cm/76-75kg- som max. spokojná v apríli bude rok čo som začala niečo so sebou robiť a nosím veľkosť 36/38 - nezáleží len na kg.....
@petuskaa12 ano napis ip
U nas jedna 40 2deti cca165/95kg pride leto kratka sukna Ked sa zohne vidis bombardaky prsia na pupku a vykracuje si ako miss este aj jej dievcata sa zanu hambie su to uz 18a20r.kocky Ked sme ju stretli v lete manzel sa nevedel zdrzat smiechu a mne bolo normalne trapne mat tak jej odvahu🙂
@qidko
@evittam
@fidka79 ach dievcata, jedna vec je, ako tie kočky vyzeraju, v podstate by to bolo jedno, keby takato extremna nadvaha neprinasala so sebou aj mnoho ochoreni. Nie je to ziadna sranda, srdiecko, travenie, klby, diabetes, gynekologicke problemy atd... Este smutnejsie je, ze mnohe tieto mlade dievcata za to ozaj az tak nemozu, lebo su vykrmene uz ako deti... Rozum sa mi zastavuje, kolko obeznych deti vidam v skole a rodicia cista spokojnost. Potom je tazke sa vymanit z takehoto prostredia, navykov...
keby sa každý staral o seba 🙂 Bože nechapem ludí čo maju potrebu očumovať ludí na ulici a potom ohovarať na koniku. To je už len zábava 😅 Žeby nejaký komplex?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Cez IP napíš 🙂