ahojte, chcela by som sa poradit...som presne rok po konizacii krcka maternice. teraz som po polrocnom snazeni konecne otehotnela a mam obavy, ci nebude moje tehotenstvo rizikove...v pondelok idem k lekarovi, hadam mi povie aj nieco konkretnejsie...ale aj tak ma zaujimaju vase skusenosti. dakujem
Gabuška ahoj...ja som tiež po konizácii krčka maternice a ešte som absolvovala počas tehotenstva v 15 tt operáciu myómu...a tak ako TI píše Lucka..je to individuálne...uvidíš ako sa bude "krčkok"správať a podľa toho lekár usúdi či bude tvoje tehotenstvo rizikové...môj krčok sa správa ako keby bol v úplnom poriadku 🙂 🙂 🙂
dakujem kocky za nazory, dost som sa toho obavala....zakazdym kontrolujem ci nekrvacam, ale dnes idem konecne k lekarovi a som zvedava, co mi povie...nerada by som bola na rizikovom, mam sedavu pracu v kancelarii, takze v podstate ani nie je dovod... 🙂
dolezite je aby malicke bolo v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj... keď som bola na laparke, bola so mnou v nemocnici kočka, čo jej robili konizáciu. Otehotnela potom po pól roku a teraz je už tuším v siedmom mesiaci a v pohode...ale je to individuálne, treba veriť, myslieť pozitívne a nestresovať sa...veľa žien prekoná hocijaké gynekologické problémy a operácie a úplne normálne vynosia deti, takže sa neboj 🙂