Ahojte vsetci vobec nemozem spat tak len konikujem a zakladam temy.Som mesiac a pol po kyrete a som tehu.Doktorka dovolila sa snazit o mimi po prvvej menstruacii a hned sa zadarilo.Na zaciatku som mala si tyzden bolesti brucha ale fakt ze dost.Doktor zobral moc bol v poriadku vysetril ma pohmatom a skontatoval ze to bude ovulacia a dal mi lieky.Ale to uz bolo po oplodneni asi tyzden pred menzesom.A cera mi meskala prvy den a na teste boli dve pekne ciarky.Ale co sa chcem opytat ci su tu mamicky co otehotneli po kyretazi skoro a vsetko bolo v poriadku.Tak nech mi napisu velmi mi to pomoze.Diky
ahoj...ja 2 mesiace po kyretazi...a bezproblemove tehotenstvo a zdravy syncek..lekar mi tiez dovolil..ak je maternica - sliznica v poriadku, nie je ziaden problem...a zena je este plodnejsia vacsinou po potratoch..takze strach mat nemusis...ak by aj nieco bolo, tak to nebude mat suvis s tym, ze si mala kyretaz....drzim palce
otehotnela som treti mesiac po kyretazi, tehu bez problemov a mam krasnu uz 5 mesacnu dcerku 🙂
Ahojte zienky,ja mam tiez za sebou kyretaz 15.12.2014...a teraz...poslednu me som mala 14.4.2015, me aj nadalej meska, tehot. test mam pozitivny. Vedeli by ste mi poradit v kolkom tt mozem byt a kedy je vhodne ist lekarovi. Urcite ma pochopite,ze po kyretazi sa bojim...dakujem za rady 🙂
Ahojte maminky,ja mam pomaly 7mesacneho synceka,plne dojceneho a som asi v 7tt,rozhodla som sa,ze pojdem na upt,ma to byt zajtra,dnes som bola na predoperacnych vysetreniach,a citim sa zvlastne,mam strach,uz si nie som ista,ci to chcem spravit,co je vacsim rizikom,nechat si ho,alebo nie,dr.vravel,ze je tp dost skoro po prvom porode,ten mimochpdom prebhol ukazkovo. Mate skusenosti niekto,a prpsim,neodzudzujte ma
@bugspie ahoj.Nemam sice skusenost s tymto ale na tvojom mieste by som to nerobila.
To,ze ta tvoj dr.nepodporuje je od neho dost neprofesionalne a zaraza ma,ze ta v tom podporuje.
Nebola by si prva,ani posledna co ma medzi detmi maly vek.rozdiel.
Su aj take co maju este mensi rozdiel a zvladli to.
Ak ta netlacia soc.otazky,mas kde byvat a co jest,mas podporu svojich blizkych,tak urcite to nerob lebo nakoniec to isto budes lutovat.
Jednoducho sa na to vykasli,dr.posli kade lahsie a uzivaj si tehotenstvo a mysli na svoje dalsie dietatko..😉
@grundia dakujem za povzbudive slova,myslim,ze presne nieco take potrebujem pocut. No kiez by bolo toho viac . Nie sme soc.pripad,prave naopak,len sa bojim o miminko,ci bude v poriadku,posledne tyzdne som mala dost bujare,este k tomu plne kojim,tak sa bojim zq miminko nebude dpstavat vsetko,co ma ☹ a to mobe male kvoli tomu nechcem odstavit.
Urcite sa neboj ze kvoli kojeniu bude mat babatko v brusku niecoho malo. Ak by to tak malo byt stratila by si najprv mliecko🙂 a to si nestratila, takze je vsetko v poriadku...Poznam milion mamiciek ktore kojili cele tehotenstvo a pokracuju v tendeme🙂
pohladaj si tu skupinky kde su mamicky s detmi s malym rozdielom..niekore otehotneli uz po sestonedeli...a este aj po sekciach....popytaj sa tam..urcite sa neboj...7 mesiacov nie je zas az taka katastrofa...
Ženy moje dávate mi nádej 🙂 som po kyrete 26/02. Čakám na mrchu a chceme vyskúšať urobiť našu lásku života.. keď čítam dobré správy aj tu na koniku aj dobre skúsenosti som spokojná 🙂
@martinka1441 my sme cakali ako nam povedal doktor 3mesiace a bum na prvu supu to potom bolo...vystelka v maternici sa krasne obnovila po kyrete a nic sme nezmeskali...prajem vela sil 🙂
Ahojte maminky. Mám doma 1,5 ročnú dcérku. Podarila sa nám spontánne, napriek mojej diagnóze. Mám uterus bicorpolis bicornis. Zdvojenú maternicu, dva krcky. Povedali mi, že práve strana je otvorena , ale ľavá je úplne zatvorena aj krcok je tam atroficky. Podarilo sa nám otehotnieť, no som čerstvo po kyretazi. Babu prestalo byť srdiečko. V 16 týždni to zistili , ale velkostne bolo na 12. Zarážajúce pre celý personál aj mňa bolo, že kyret museli robiť pod ultrazvukom. Nevedeli zistiť, kde sa nachádza. Nakoniec bol v ľavej strane. Čiže môžem podľa doktorky otehotnieť už zázračne z oboch strán. Aj krcok sa zmenil. Nikto mi to nevie vysvetliť . Pravdepodobný problém bol v zlom uložení placenty, nevyzivovala, lebo bola práve v tom predeli maternic. Ja by som veľmi chcela ešte jedno babatko. Nechcem čakať. Nakoľko kyret bol v ľavej strane, práva dostala vraj nedotknuta. Môžeme ísť hneď na to? Psychika je samozrejme na tom zle, ale dcérka ma dostatočne zamestnáva, aby som toľko na to nemyslela. Bojím sa ,z e sa dostanem do začarovaneho kruhu neustáleho sledovania sa a testovania😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@eri28 Ja - 1.10. kyretaz, 1.11. posledny menzes, 13.8. zdrava dcera na svete. Tehotenstvo bez problemov.
Ak to ma byt, tak sa podari. Drzim palce.