Ak máte podobnú minulosť a momentálne prežívate krásnu prítomnosť napíšte 🙂
@lussi2 ahoj,, no tak to si potom ako ja .... ja mam v tomto tehu take obavy z toho ze sa nieco stane ze vzdy ked idem na WC prve co spravim kuknem na nohavicky ci tam nie je krv a pod,,, :(...bojim sa ale zatial je vsetko v poriadku.. drzim ti palce
@nicebaculka ahoj, viem, co prezivas... Nie je to lahke. Neviem v kolkom tyzdni si prekonala predchadzajuce potraty, ale predpokladam, ze to bolo v prvom trimestri. Teraz si uz ovela dalej, ak mas vsetky vysledky v poriadku a predpokladam, ze aj gynekolog Ta pozorne sleduje, tak nevidim dovod, aby si sa zbytocne stresovala. Skus sa upokojit, dietatko preziva vsetko s Tebou, po narodeni to bude uzlicek nervov 😉
@tyta no predchadzajuce potraty som prekonala priblizne v 10tt a mopmentalne som uz 17tt... no tak sa vytesujem ze je zatial vsetko v poriadku 🙂....ale stale sa trosku bojim
Ahojte dievcata. My mame za sebou 1 MA - v aprili minuleho roka a od septembra sme opat tehotni. Vsetko ide v podstate bez problemov a termin porodu sa nam neuprosne blizi.
Samozrejme, odkedy vieme, ze cakame babatko sa tesime z kazdeho jedneho dna, ked je vsetko v poriadku, ale tiez sme si presli velkymi nervami (hnacka pred kazdou poradnou a podobne), ale treba byt optimisticki. V aprili minuleho roka by som neverila, ze to dotiahneme az tak daleko.....
Tak hlavne hlavu hore, optimizmus a urcite sa teste z kazdeho jedneho dna!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nicebaculka ahoj moja minulost je taka, ze mam zasebou 2xMA a teraz si uzivam bezproblemove tehotenstvo, zatial...dufam, ze to tak zostane dokonca🙂