Tehotenstvo - chlapec

effy777
17. jan 2024

Ahojte
Na úvod chcem podotknúť, že som už mama jedného chlapca, ktorého nadovšetko milujem.
Pri ňom som jedla sladké akože moc sladkého ale doslova mi pleť žiarila žiadne akné lepšie nechty, vlasy.
Zle mi bolo Max 4 mes a inak pohoda jahoda.
No druhý krát som otehotnela zle mi bolo od začiatku jak čert..jem sladké, slané, kapusta a mlieko je moja hymna. Oskaredela som v pleti a ostatok, že ani dráha pletovka mi nepomôže 🤷🏼‍♀️ gyn mi povedal, že to bude druhý chlapček(25 tt) no prisahám kebyže mi nepovie toto myslim si, že je to dievča. Dokonca mám aj sny, že to bude dievča.
Stalo sa niektorej z vás, že to bolo z chlapca na dievča ale myslím v neskoršom štádiu prípadne pri pôrode?🤷🏼‍♀️😄
..

anjelicek26
17. jan 2024

Pri chlapcovi sa malokedy mylia... skor povedia dievcatko, ked prehliadnu pipika, ked babatko prekrizi nozky, je to mozne... nas by bol do 25.tyzdna podla sona baba, potom ukazal vybavu cez celu obrazovku....ale tak my sme to vedeli z krvi na 100%

asia83
17. jan 2024

@effy777 S ktorým pohlavím sa vám sníva, opačné mať budete. Stalo sa mi pri oboch tehotenstvách. To len na margo vášho sna. Mne čo povedali na klasickom sone v 20. tt, to aj mám. V oboch prípadoch.

effy777
autor
17. jan 2024

No sníva sa mi dievča, ja nepochybujem, že keď je dobrá technológia a znalý doktor že sa nepomýli ale pre mňa je španielska dedina že toto druhé teho je vážne horor

simsalabim
17. jan 2024

@effy777 ja mam dve dcery a prve tehotenstvo bez problemov a druhe som vkuse vracala a vela som schudla… tiez som myslela, ze bude ine pohlavie.

galioska
17. jan 2024

@effy777 tak ja som na svoje deti ked boli v bruchu hovorila takym pohlavym ake som chcela a podarilo sa😀 ne vazne na dceru pekne budes peknucka, dobrucka a na syna ty budes moj milovany synacik a bolo, asi nahoda ale verim v silu chcenia🙂

deniska2706
18. jan 2024

Ja toto isté, čakám druhého chlapca ale toto tehotenstvo je uuuuuplne iné ako s prvým 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ tiež som si zo začiatku myslela že to tentokrát určite bude dievčatko ale nie 😅🙈 aj v 33tt sa stále ukazuje chlapec

lucia147852
18. jan 2024

Mám dve dcéry a každé teho úplne iné, aj deti sú povahou úplne iné 😀

alison11
18. jan 2024

Ja mám dvoch chlapcov z prvým som vracala do 5mes. každý deň a jedla slepačiu polievku ináč som nevedela fungovať pozdejšie ovocie a zeleninu, iné som nevedela jesť ani mäso ani sladkosti.Pri druhom som vracala každý 2deň tiež do 5mesiaca pri ňom som jedávala pizzu,špagety z morkadelou paprikové chipsy. Proste čo si telo žiada to musí dopĺňať.A povahou sú presne opačný ako voda a oheň.

radacak
28. feb 2024

@effy777 ja mám toto druhé tehotenstvo úplne iné ako prvé ,boli sme v Tom že čakáme chlapčeka.Pri prvej dcére mi nebolo zle ,sladké som.mohla na kilá..
Teraz v prvom trimestri som sladké vôbec nemohla , chutilo aj chuti mi viac menej normálna strava , jablká mlieko/Granko na litre .Akné síce mám ale.nic hrozné,pri prvej dcére to bolo horsie.aj bruško mám iné,zo zadu ani nevidno že som tehotná...a čakáme druhé dievčatko 💗 takže každé tehotenstvo je iné ako sa hovorí..u mňa to teda platí

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre