Zdravím vás.. 4 dni pred menštruáciou som mala sex.. Mali sme s priatelom podozrenie že to neskončilo podla našich prestáv.. do 14 hodín som užila tabletku Escapelle. A 2 dni na to som dostala menštruáciu tak ako mala byť.. prešiel mesiac a mala som mať dalšiu menštruáciu a momentálne mi mešká už týždeň. Príznaky som zatial žiadne nemala prvá menštruácia bola normálna ako vždy. Myslíte že som tehotná? Dakujem za každú rozumnú odpoved.
@mogaa Ano užila.. A ešte som zabudla dodať že asi 2 týždne po menštruácii som mala bolesť v podbrušku.
@dominika0008 tbl po si si vedela kupit, tak si kup aj test....alebo chod k lekarovi....
@dominika0008 s najväčšou pravdepodobnosťou tehotná nie si, len ti to rozhádzalo cyklus....pre istotu si urob test a ak nedostaneš do ďaľšieho týždňa smer gynekológ - dá ti injekciu na spustenie.....toto sa stáva po tých tabletkách "po" uplne ti rozhádžu hormóny
@dominika0008 tabletka po rozhádže ciklus 🙂 preto by sa mala brat opäť az po pól roku
@diaalex najlepsie nikdy
@marticka85po ak pozorne citas, baba sa pýta na rozhádzané cyklu a nie na to kedy sa to má brat 😊 a hlavne, ona to už užila, takze niet čo riešiť 😊
@diaalex ja som pochopila. Ale reagovala som na tvoj komentar ohladne toho ze az po polroku. Radsej sa chranit nez si nicit zdravie
@marticka85po tak to už je na nej či sa bude chrániť alebo nie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dominika0008 ak si užila tabletku "po", tá zvykne rozhádzať celý cyklus....